Вечірній Квартал покаже турецьку підробку свого шоу

Новий Вечірній Квартал

Завтра о 21.15 на 1+1 покажуть продовження нового концерту Вечірнього Кварталу.

Поделиться:

Завтра о 21.15 на 1+1 покажуть продовження нового концерту Вечірнього Кварталу, зйомки якого відбулися в Туреччині під час 13-го фестивалю «Весело».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому Вечірньому Кварталі покажуть, як українці відпочивають закордоном

В одному з номерів, присвячених відпусткам та літньому відпочинку українців на закордонних курортах, актори студії «Квартал 95» покажуть, як виглядала б турецька підробка проекту «Вечірній Квартал».

«На голові у нас національний головний убір, феска називається, а не шапка як у мавпочки з «Алладіна», - сказав Олександр Пікалов.

Також на сцені проекту покажуть мініатюру «турецький персонал пише листа українському туристу» за аналогію сюжету відомої картини І.Репіна «Запорожці пишуть листа турецькому султану».

«Атракціони називаються дитячими не тому, що вам на них буде весело як у дитинстві, а тому, що вони розраховані на дітей», - написав у листі Юрій Корявченков від імені турецького готельного персоналу.

Одним з найяскравіших костюмованих номерів концерту стане «Історія іграшок», у якій Олена Кравець та Євген Кошовий зіграють улюблених дитячих іграшок Барбі та Кена.

«Поки ти був у Туреччині, куди тебе взяли із собою господарі на відпочинок, я півроку валялася за диваном. Туди мене затягнув кіт. Півроку лише половина сосиски, хом’як, кіт та ніс собаки!», - скаржиться Барбі у виконанні Олени Кравець.

«Після того, як тебе дівчатка підігріли у мікрохвильовці, у тебе зовсім голова поплила», - сумує Кен.

Під час концерту, окрім гострих жартів та влучних пародій, телеглядачі побачать виступи відомих артистів. Свої хіти на сцені «Вечірнього Кварталу» виконають MONATIK, Оля Полякова, Ляпіс Трубецкой.

Другу частину нового концерту Вечірнього Кварталу дивіться вже завтра о 21.15 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірній Квартал покаже продовження казки «Бременські музиканти»

Новости по теме