У новому Вечірньому Кварталі покажуть, як українці відпочивають закордоном

Новий Вечірній Квартал
У новому Вечірньому Кварталі покажуть, як українці відпочивають закордоном

Новий концерт Вечірнього Кварталу дивіться 12 травня о 21.15.

Поділитися:

Завтра о 21.15 на 1+1 покажуть першу частину нового концерту Вечірнього Кварталу, зйомки якого відбулися в Туреччині під час 13-го фестивалю Весело.

Напередодні літа актори студії Квартал 95 жартуватимуть на теми відпусток та особливостей поведінки українців на закордонних курортах.

Так, в одному з номерів актори студії Квартал 95 покажуть, який вигляд мав би відпочинок турецьких туристів у Бердянську.

«Одного разу турецькі туристи приїдуть до нас не щоб відпочити, а швидше, щоб помститися», - сказав Степан Казанін.

Євген Кошовий на сцені проекту зіграє туриста з маленького українського містечка, який одного разу потрапивши у «райські» умови турецьких готелів, не захотів повертатися додому. Володимир Зеленський і Олена Кравець перевтіляться у глядачів Вечірнього Кварталу і покажуть, як поводяться українці на турецьких курортах.

«Ти навіщо шубу одягла? Температура +30. - каже Володимир Зеленський. - Нехай всі в Туреччині бачать, що я у Греції була», - відповіла йому Олена.

Відомі гумористи присвятили пісню відпочинку у форматі «all-inclusive»:

«Вот был ты, скажем, веганом,

Тут станешь мясоедом.

Был трезвенник и язвенник,

Тут снимешь все табу.

Здесь можно в промежутке от завтрака и до обеда

Переменить цвет ауры, цвет кожи и судьбу».

Традиційно в деяких номерах візьмуть участь відомі виконавці. Під час виступу MONATIK популярного співака підмінив маленький двійник, який підкорив публіку не менше запальним виступом, ніж улюблений мільйонами артист.

Першу частину нового концерту Вечірнього Кварталу дивіться вже завтра о 21.15 на 1+1, а продовження чекає на глядачів наступної суботи, 19 травня, у той самий час.

 

Новини по темі