ТОП-5 ролей зірки серіалу "Жіночий лікар.Нове життя" Андрія Ісаєнка

Жіночий лікар. Нове життя
Жіночий лікар. Нове життя: топ-5 ролей актора Андрія Ісаєнка

Розповідаємо про топ-5 найкращих ролей Андрія Ісаєнка у кіно та серіалах.

Поделиться:

Сьогодні, 23 листопада, о 20:30 на телеканалі «1+1 Україна» покажуть фінальні серії серіалу "Жіночий лікар. Нове життя". Один з найпопулярніших серіалів про лікарів, який "1+1 Україна" знімає спільно з FILM.UA Group, став повним перезавантаженням вже улюбленої історії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вистави з зіркою серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Андрієм Ісаєнком, які варто відвідати

Андрій Ісаєнко

Андрій Ісаєнко — талановитий український актор театру та кіно, заслужений артист України (2021), лавреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (2022). Від 2008 року — актор Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра. Андрій Ісаєнко зіграв велику кількість ролей у театрі та кіно. Ми зібрали для вас найкращі його ролі.

1. "Жіночий лікар. Нове життя"

Андрій Ісаєнко виконує головну роль у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя" — талановитого акушера-гінеколога Михайла Гончара, який був змушений переїхати до Києва із Сіверодонецька. Лікарню, де він очолював пологове відділення, було зруйновано внаслідок російського обстрілу, як і дім Михайла. Він влаштовується в столичний Науково-дослідний центр акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України Це вже одна з найуспішніших ролей актора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: хто ваш улюблений герой серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"

жіночий лікар.нове життя 1+1

2. "Кіборги. Герої не вмирають"

"Кіборги. Герої не вмирають" — український повнометражний художній фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва за сценарієм Наталії Ворожбит про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі. Андрій Ісаєнко виконав роль солдата з позивним "Субота". Історія розгортається протягом двотижневого чергування в аеропорту одного батальйону у 2014. Добровольча група вперше приїздить до гарячої точки, яку вже чотири місяці обороняють наші військові, та віч-на-віч стикаються зі страшним обличчям війни. Захищати її стають не лише професійні військові, а й добровольчі корпуси. За сюжетом, командир групи захисників Донецького аеропорту із позивним "Серпень" говорить товаришам, що вони можуть піти звідти перед ворожим наступом, але ті вирішують лишитися. "Серпень" за це називає їх "кіборгами". 

Кіборги. Герої не вмирають

3. "Казка про гроші"

"Казка про гроші" — український повнометражний художній фільм 2018 року режисера Олесі Моргунець-Ісаєнко, дружини Андрія Ісаєнка. Сюжет стрічки заснований на повісті "Йом-Кіпур, або Судний день" Володимира Короленка. Андрій Ісаєнко зіграв головну роль у фільмі — мірошника Левка. Сільський парубок Левко успадковує млин свого дядька, який за загадкових обставин утопився в озері. Неочікуване збагачення збурює в Левкові нестримну жагу до грошей. Він привласнює шинок єврея Янкеля, якого за надмірну скнарість у Йом-Кіпур забрав чорт Хапун. Левко починає лихварювати та забирати в людей останнє. Коли він геть втрачає здатність до співчуття, дружби та кохання, нечиста сила добирається і до нього.

Казка про гроші

4. "Захар Беркут"

"Захар Беркут" відомий у міжнародному прокаті як "Зринаючий яструб" — американсько-український художній фільм 2019 року режисерів Ахтема Сеїтаблаєва та Джона Вінна, екранізація однойменної історичної повісті "Захар Беркут" Івана Франка. Андрій Ісаєнко виконав роль німого коваля Петра. Біля Карпат, на Тухлянщині, проживає громада горців. Мирне життя порушує вторгнення дружинників боярина Тугара Вовка, котрі намірились пограбувати громаду, виправдовуючись указом князя Данила про володіння цими землями. Мисливець Максим змушує дружинників відступити без бою, але ті обіцяють помститися. 

Захар Беркут

5. "Щедрик"

"Щедрик" — українська історична драма режисерки Олесі Моргунець-Ісаєнко за сценарієм Ксенії Заставської. У фільмі розповідається про життя трьох родин різних національностей: українців, поляків та євреїв, об'єднаних спільною бідою — війною. Після репресивної системи СРСР вони відчувають на собі каральну машину Третього Рейху. У фільмі "Щедрик" Андрій Ісаєнко зіграв справжнє втілення зла — НКВС-ника. Це вперше, коли глядач побачив Ісаєнка в такому образі.
Що цікаво, після прем'єри фільму діти навіть не хотіли фотографуватись з актором. 

"Це моя перша негативна роль у великому кіно", — розповів Андрій Ісаєнко напередодні прем'єри. 

Дивіться серіал "Жіночий лікар. Нове життя" з понеділка по четвер о 20:30 на "1+1 Україна".

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме