"Жіночий лікар. Нове життя": вистави з зіркою серіалу Андрієм Ісаєнком, які варто відвідати

Жіночий лікар. Нове життя
Жіночий лікар. Нове життя: у яких виставах можна побачити Андрія Ісаєнка
Instagram/isaenko_andrii

Перелік вистав, де грає Андрій Ісаєнко, які можна відвідати в Києві.

Поділитися:

З понеділка по четвер 20:30 на “1+1 Україна” — серіал "Жіночий лікар. Нове життя". Один з найпопулярніших серіалів про лікарів, який "1+1 Україна" знімає спільно з FILM.UA Group, став повним перезавантаженням вже улюбленої історії.

Андрій Ісаєнко 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я хвилювався за неї більше, ніж за себе”, — виконавець головної ролі у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя” на "1+1 Україна" Андрій Ісаєнко розповів про роботу з донькою на знімальному майданчику (ексклюзив)

Андрій Ісаєнко виконує головну роль у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя" — талановитого акушера-гінеколога Михайла Гончара, який був змушений переїхати до Києва із Сіверодонецька. Лікарню, де він очолював пологове відділення, було зруйновано внаслідок російського обстрілу, як і дім Михайла. Після отриманого поранення він починає нове життя у столиці разом із донькою, яку виховує один. Влаштовуючись на нову роботу, він мимоволі переходить дорогу амбітному заступнику завідувача та опиняється втягнутим в інтриги.

Андрій Ісаєнко — заслужений артист України (2021), лавреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (2022). Від 2008 року — актор Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра. 

Вистави з Андрієм Ісаєнком: коли і де подивитись

Театр драми і комедії на лівому березі

"Хлібне перемир'я"

Вистава за твором українського письменника Сергія Жадана. Це історія про наше сучасне і минуле, про смерть і життя.  Андрій Ісаєнко у ролі Антона.

Коли:

четвер, 2 листопада о 18:00

Андрій Ісаєнко 1+1

"Токсини" 

Сучасна вистава про вибір і вчинки. П'ять різних історій. П'ять гострих ситуацій вибору і вкрай токсичних сюжетів. Герої прагнуть змінити себе і цей світ на краще. Але виявляється, що вони самі ані чим не кращі за інших. І що робити? Андрій Ісаєнко у ролі - Старший чоловік, Молодший чоловік

Коли: субота, 11 листопада о 15:00

Андрій Ісаєнко 1+1

"13 перших правил" 

Вистава створена за п’єсою відомого білоруського драматурга Дмитра Богославського “13 перших правил баскетболу, що сформовані Джеймсом Нейсмітом”, яка була написана у 2018 році. Андрій Ісаєнко у ролі Володимира.

Коли: 

четвер, 26 жовтня о 18:00

субота, 18 листопада о 18:00

Андрій Ісаєнко 1+1

"Близькість"

Відверта історія про сучасні відносини. Четверо найяскравіших персонажів, типових прообразів сучасної богеми — гламурний мачо, дівчина-фотограф, модний письменник і стриптизерка. Їхні долі тісно переплелися між собою, і кожен грає з почуттями та емоціями інших. Андрій Ісаєнко у ролі Дана.

Коли:

неділя, 29 жовтня о 18:00

неділя, 5 листопада о 18:00

Андрій Ісаєнко 1+1

"Погані дороги" 

Ця п’єса — одне з перших висловлювань про війну на сході Україні на великій театральній сцені. Наталя Ворожбит написала її, збираючи історії і свідчення реальних людей для сценарію «Кіборгів» (режисер Ахтем Сеітаблаєв). Андрій Ісаєнко у ролі Стаса. 

Вистава-лауреатка Шевченківської премії-2022 в номінації «Театральне мистецтво», вистава-переможниця театрального фестивалю Radikal Jung Festival 2022 (Німеччина), вистава-лауреатка премії «Київський рахунок» — краща вистава 2018 року, вистава-переможниця  II-го Всеукраїнського театрального фестивалю-премії «ГРА» в номінаціях: найкраща драматична вистава 2019, найкраще музичне рішення 2019, найкраща режисерська робота 2019.

Коли: п'ятниця, 10 листопада о 18:00.

Андрій Ісаєнко 1+1

"Ідеальна пара"

Легка пікантно-амурна історія про відносини між чоловіком та жінкою. Події відбуваються у звичайній родині.  Андрій Ісаєнко у ролі Робера

Коли: 

субота, 21 жовтня о 18:00

середа, 8 листопада о 18:00

Андрій Ісаєнко 1+1

Також Андрій Ісаєнко грає у виставах "Гарантія 2 роки" (у ролі сина), "Мотузка" (у ролі 2-го пацієнта, прокурора), "Том Сойєр" (у ролі Джо Гарпера).

Всі фото — Театр драми і комедії на лівому березі


Дивіться серіал "Жіночий лікар. Нове життя" з понеділка по четвер о 20:30 на "1+1 Україна".

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі