5 нових серіалів, які можна подивитися на вихідних

Шанс на кохання

Насолоджуйтесь переглядом улюблених серіалів.

Поділитися:

Під час весняних вихідних кортить не тільки вийти на пікнік, а й насолодитися переглядом улюбленого серіалу. Ми підготували для вас добірку із 5-ти нових серіалів, які захоплюють увагу з перших хвилин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже нову мелодраму з Дар'єю Єгоркіною

ПРИСЛУГА

Життя заможних людей виглядає ідеальним – але чи таке воно насправді? Що приховують гарні паркани та товсті стіни престижних маєтків, покаже серіал Прислуга. В одному із будинків фешенебельного котеджного містечка стається вбивство прислуги. У скоєнні злочину звинувачують молодого чоловіка Антона. Марта, дружина Антона, спеціально влаштовується працювати до того ж житлового комплексу, щоб довести невинність коханого. Паралельно із Мартою розслідуванням вбивства займається приватний детектив Максим, який виявляється товаришем Антона з юнацьких часів. Марті і Максиму допомагають дві дівчини з прислуги – Рита і Віра.

ТАНЕЦЬ МЕТЕЛИКА

Карина мріє про танцювальну кар’єру, проте працює швачкою у рідному шахтарському містечку. Звісно, для доньки літнього шахтаря, котра живе під гнітом злісної мачухи та у тіні зведеної сестри, майже неможливо здійснити таку амбітну мрію. Однак несподівано доля подарує їй шанс. 

ДІВЧИНА З ПЕРСИКАМИ

Роман - типовий сучасний мажор. Хлопець знайомиться з простою дівчиною Анею, яка живе з тіткою та допомогає торгувати фруктами. Напідпитку Роман вмовляє Аню покататися в його машині. Молоді люди потрапляють в аварію. 

ДВИГУН ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРЯННЯ 

У центрі сюжету серіалу опинилась родина керівника машинобудівного заводу Павла Короленка, який рано овдовів та виховав доньку Євгенію самотужки. Щастя доньки – головне для Павла. Він мріє, що Євгенія одружиться та подарує йому онука, який буде продовжувати сімейну справу - машинобудування. Проте дівчина з дитинства мріє стати інженером-винахідником та, отримавши освіту, влаштуватись на роботу до бюро видатного конструктора Володимира Громико.

ВСЕ ОДНО ТИ БУДЕШ МІЙ

Головна героїня фільму - старанна і мила студентка Альона, яка вірить у справжнє чисте кохання. Одного разу підкорювач жіночих сердець Микита помітив дівчину у кафе, де вона готувалася до екзаменів і заклався з друзями, що зробить все, аби Альона повірила в щирість його почуттів. Маючи багатих батьків, він дарує дівчині гарні подарунки та вишукано залицяється до неї. Не в силах протистояти настирливому хлопцю, дівчина закохується.

Нагадуємо, що 13 травня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра нової 4-серійної мелодрами Шанс на кохання виробництва 1+1 Продакшн. У центрі сюжету серіалу – непримітна, але талановита дівчина Оля, яка працює перекладачем у шлюбній агенції Шанс. Вона допомагає знайти щастя іншим, не встигаючи при цьому влаштувати особисте життя. Оля навіть вирішує звільнитися, але наостанок за дорученням Анжели, чергової клієнтки агентства, розпочинає листування з молодим англійцем Генрі. Незабаром головна героїня розуміє, що закохана в людину, яка і не здогадується про її існування.

Новини по темі