Як вибрати якісні канцтовари для дитини

Школа

На що потрібно звертати увагу при виборі канцтоварів.

Поділитися:

Їх можна купити в будь-якому переході, на базарі, в Інтернеті і звісно , у магазині. Вибір канцтоварів в Україні сьогодні чималий. Однак під час вибору важливо пам’ятати про їхню якість та безпеку для здоров’я малюка. Як вибирати канцтовари, і на що треба звертати увагу – читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Школи Богдан Осадчук проникливо прочитав вірш Ліни Костенко (відео)

- обирайте канцтовари, якими вашій дитині буде зручно користуватися. 

- звертайте увагу на безпеку канцтоварів. До прикладу, якщо олівець випадково розламається, він не повинен утворювати ніяких загострень. Лише такий варіант буде безпечним для вашої дитини. 

- експерти також радять уникати підробок і за можливості звертати увагу на країну-виробника та захисні елементи, які нанесені на товар, і на які виробник має свій власний ексклюзивний патент. 

- купувати канцтовари краще у великих торгівельних центрах. 

Нагадуємо, що днями актори популярного українського серіалу Школа презентували офіційну колекцію канцтоварів, створену за мотивами серіалу. До колекції #Школи входять зошити, блокноти, футболки із зображеннями улюблених героїв серіалу, а також брендовані сумки та наплічники. Родзинкою колекції зошитів #Школа стала сучасна технологія AR-відео. Достатньо завантажити на мобільний пристрій безкоштовний додаток LINZAR, відкрити його та авторизуватися, навести камеру на обкладинку зошита і слухати відео із улюбленими акторами Школи. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кадром: Як проходили зйомки другого сезону серіалу Школа

Новини по темі