За кадром: Як проходили зйомки другого сезону серіалу Школа

Школа

Актори серіалу Школа провели екскурсію за лаштунками.

Поділитися:

Актори популярного українського серіалу Школа розповіли, як проходили зйомки 2 сезону та провели екскурсію за лаштунками. Що змінилося на майданчику, про що мріють юні актори, та які у них складаються стосунки - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яніна Андрєєва поділилася світлинами зі зйомок Школи

Ми дуже звикли один до одного. Цілодобово проводили час разом. Ми з нетерпінням чекали цієї нової зустрічі. Хоча ми зараз дуже багато працюємо, ми знаємо, заради чого це робимо. Другий сезон буде ще кращий, ніж перший, - зізнається Олександр Петренко. 

Режисер Євген Чернишов розповів, як та де проходили зйомки другого сезону стрічки і поділився своїми враженнями:

«Зараз ми знімаємо у самій школі, яка була й у першому сезоні. Тут дуже спекотно, але актори впоралися, вони молодці». 

Акторка Яніна Андрєєва зізналася, що команда вже встигла зняти багато сцен. Зйомки розпочалися ще на початку минулого місяця і тривають щодня. 

«Інтригуюче продовження другого сезону. Учні подорослішали, тому що вони вже перейшли в 11 клас. Це абсолютно інша історія. Героїня Катерина стала трохи іншою, сильнішою. У стрічці будуть нові персонажі, з якими ми вже почали працювати». 

Учасниця Голосу країни, акторка Анна Трінчер зазначила, що за цей період часу намагалася бути максимально близькою до своєї аудиторії. Зірка серіалу Школа також прокоментувала стосунки з Богданом Осадчуком: 

Ця людина одна з найбільш щирих й турботливих в моєму житті. Напевно, я ніколи раніше не зустрічала таких хлопців. Він неймовірно душевний. Коли я про це говорю, на очі навертаються сльози, а по шкірі бігають мурашки. Так, я щаслива. 

@annatrincher_official

Актори серіалу Школа мають серйозні плани на майбутнє. До прикладу, Ірина Кудашова хоче потрапити до Голлівуду, а Єлизавета Василенко - повчитися режисурі в Америці, повернутися до України та відкрити щось своє. А Олександр Петренко хоче назбирати грошей, аби закінчити курси акторської майстерності в Каліфорнії. 

Актори також зізналися, що за цей період стали дуже дружніми. Вони знайомі два роки, безліч часу проводять разом на знімальному майданчику і вже багато знають один про одного. 

Нагадуємо, що прем’єра другого сезону серіалу Школа. Недитячі ігри відбудеться вже цієї осені на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дарина Петрівна зі Школи вразила гарячим танцем та грою на барабані

Новини по темі