Актор Школи Богдан Осадчук проникливо прочитав вірш Ліни Костенко (відео)

Школа

Хлопець поділився «Коректною одою ворогам».

Поділитися:

Паралельно зі зйомками у другому сезоні суперхіта телебачення та інтернету — серіалу Школа — актор Богдан Осадчук готується вступати до закладу вищої освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кадром: Як проходили зйомки другого сезону серіалу Школа

Хлопець, який нещодавно відсвяткував шкільний випускний, мріє навчатися на акторському факультеті Національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. Зокрема, молодому акторові доведеться вразити викладачів вишу декламуванням.

За лаштунками зйомок Школи Богдан Осадчук охоче погодився прочитати нам рядки улюбленого вірша Ліни Костенко «Коректна ода ворогам». Вмикайте відео!

Нагадаємо, що під час всесукраїнського туру акторів Школа між Богданом Осадчуком та його колегою по знімальному майданчику Анною Трінчер спалахнуло кохання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер розповіла про стосунки з колегою зі Школи

У другому сезоні Школи глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській, хто погрожував головній героїні Ніці в останніх серіях першого сезону, та чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчиною у школі та повернути Пашу. Окрім того, у нових серіях стане відомо, як будуть розвиватись романтичні стосунки Каті та Алекса. Ще однією інтригою сезону залишається те, як складеться життя вимогливої та суворої Дарини Петрівни, та чи зможе вона повернути владу у школі до свої рук. У нових серіях 10-Б стане випускним класом - 11-Б, у стрічці з'являться нові герої - учні 10-Б, з якими головним героям доведеться боротися за лідерство у школі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Новенькі» у Школі: Хто пройшов народний кастинг до серіалу

Новини по темі