Актори Школи знялися у фотосесії зі своїми фанами

Школа

Кумири молоді зустрілися з переможцями конкурсу #ШколаВипускний.

Поділитися:

Актори популярного серіалу Школа взяли участь у фотосесії з переможцями конкурсу #ШколаВипускний, який проходив нещодавно на сторінці @topschool в Інстаграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Школи Ірина Кудашова про свої плани: «Мрію потрапити до Голлівуду»

Вісім щасливчиків приїхали з Дніпра на фестиваль Atlas Weekend, де проходив «День #Школи» за участі виконавців головних ролей Яніни Андреєвої, Микити Вакулюка, Альони Курти, Ірини Кудашової, Лізи Василенко, Анни Трінчер, Карини Чернявської, Саши Петренка, Богдана Осадчука та Олега Виговського. Також із переможцями конкурсу зустрівся гурт Антитіла та його фронтмен Тарас Тополя, які разом з дітьми, виконали саундтрек стрічки - «Там, де ми є» (TDME).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори Школи презентували офіційну колекцію, створену за мотивами серіалу

Під час фотосесії в яблуневому саду на ВДНГ діти мали можливість поспілкуватися із своїми кумирами, взяти автографи та записати відео для власних блогів, які розпочали вести після перегляду серіалу Школа. Також переможці конкурсу запитували порад у акторів, як зібрати підписників на власних сторінках у соціальних мережах, а під час репетиції суперфіналістки вокального проекту Голос країни-8 Анни Трінчер в унісон з нею співали пісні співачки «Не бойся» та «У любви нет возраста».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Олександр Петренко про другий сезон Школи: «Буде багато інтриг та кохання»

Нагадаємо, у квітні 1+1 оголосив всеукраїнський конкурс серед шкіл на найкращий танець під саундтрек серіалу Школа, пісню «TDME» (Там, де ми є) гурту Антитіла. Після довготривалого голосування спочатку на особистих сторінках конкурсантів, а потім на сторінці @topschool в Інстаграм,  актори стрічки та гурт Антитіла у прямому ефірі в соціальній мережі обрали серед трьох відео фіналістів переможця. Ними стали учні 7, 8 та 9 класів 57 гімназії з міста Дніпро. 

Варто зазначити, що у другому сезоні серіалу Школа глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській, хто погрожував головній героїні Ніці в останніх серіях першого сезону, та чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчиною у школі і повернути Пашу. Окрім того, у нових серіях стане відомо, як будуть розвиватись романтичні стосунки Каті та Алекса. Ще однією інтригою сезону залишається те, як складеться життя вимогливої та суворої Дарини Петрівни, та чи зможе вона повернути владу у школі до своїх рук. У нових серіях 10-Б стане випускним класом - 11-Б, у стрічці з'являться нові герої - учні 10-Б, з якими головним героям доведеться боротися за лідерство у школі. 

Прем’єра другого сезону серіалу Школа. Недитячі ігри відбудеться цієї осені на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Школи Богдан Осадчук проникливо прочитав вірш Ліни Костенко (відео)

Новини по темі