Альона Курта: Я б не хотіла бути директором школи

Школа
Альона Курта не хоче бути директором школи
1plus1.ua

Акторка серіалу Школа розповіла про свою схожість з Дариною Петрівною. 

Поділитися:

Днями Альона Курта ексклюзивно для сайту 1plus1.ua привідкрила завісу інтригуючого сюжету серіалу Школа. За словами акторки, у нових серіях стане відомо, що директорка школи Дарина Петрівна залишилась живою після пожежі і буде і надалі відігравати ключову роль у шкільному житті.

У нових серіях зміняться відносини Дарини Петрівни з учнями. Вона нарешті поставить інтереси школярів вище свої власних інтересів і стане для учнів другом. Глядачі побачать її зовсім іншою.

А також акторка розповіла про свою схожість з героїнею Дариною Петрівною:

«Звісно у нас багато схожого. Вона – жінка, і я – жінка. Вона хоче бути щасливою, і я хочу бути щасливою. Але ми з нею у різних життєвих обставинах знаходимося. І чесно кажучи, я для себе зрозуміла, що не хотіла б бути директором школи

Після зйомок у серіалі Школа я ще більше почала поважати педагогів і їхню професію. Адже в контексті сучасних шкіл, ми часто чуємо про щасливі сім'ї та щасливих учнів. Але де тут щасливі вчителі? Ми часто забуваємо про них. Мені здається, треба звернути увагу та те, що щасливий учитель – це важлива ланка в хорошій і якісній освіті. Адже вчитель – це провідник між учнем та освітою».

Нагадаємо, що вже цієї весни глядачі побачать нові серії попульрного серіалу Школа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новенька у Школі: У Лоли з'явиться конкурентка

Новини по темі