Анна Трінчер розповіла, як підтримує вогонь у стосунках з Богданом Осадчуком  

Школа
Анна Трінчер розповіла, за що кохає Богдана Осадчука
@osadchukbogdann

Акторка серіалу Школа про те, чому вони з коханим постійно сумують одне за одним.

Поділитися:

Акторці та співачці Анні Трінчер зйомки у серіалі Школа подарували не лише цінний досвід і популярність, а й кохання. Саме завдяки підлітковій стрічці зірка познайомилися зі своїм бойфрендом Богданом Осадчуком. Почуття між ними спалахнули минулої весни під час першого фан-туру Україною.

Незабаром актори святкуватимуть річницю своїх стосунків. Ми поцікавилися у Ані, що змінилося за цей тривалий період. Як виявилося, попри велику кількість часу разом, закохані з кожним днем сумують одне за одним ще більше.

«Я не знаю, як нам вдається підтримувати настільки теплі стосунки. Найбільший проміжок часу, який ми не бачилися — два тижні, — ділиться Анна Трінчер. — Я тоді їздила в Америку. Зазвичай, ми бачимося майже кожного дня. Знаходимо час і можливість, адже одне без одного просто не можемо (Посміхається — Прим. ред.).

Ми дуже сильно сумуємо, якщо проходить навіть день... навіть кілька годин! Це якась магія, чесно.

За словами молодої артистки, вона дуже вдячна Богдану за підтримку, якою він завжди її оточує. Зараз, коли саме в розпалі підготовка до дуже важливої події в її житті, коханий готовий відкласти всі свої справи.

«Наразі я активно готуюся до свого першого сольного концерту, який відбудеться 18 жовтня в Києві. Бодя завжди намагається бути поряд — не пропускає жодної репетиції, радить та підтримує у складні моменти. Сподіваюся, що концерт, який створюється в любові, подарує це світле почуття усім моїм прихильникам».

Анна Трінчер зізналась, що «магічні» стосунки з Богданом Осадчуком дуже відрізняються від тих, які були в її житті раніше. 

Мені постійно потрібні нові емоції, вогонь, свіжі враження. Інакше мені швидко стає нудно.

У стосунках з Богданом я все це отримую і він, сподіваюся, також. Тому з часом ми не набридаємо одне одному, а навпаки — нам одне одного не вистачає, зростає бажання бачитися ще частіше».

Цікаво, що Богдан Осадчук і Анна Трінчер зараз навчаються у різних університетах. Адже, як розповіла акторка, все могло скластися по-іншому…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трінчер та Осадчук розповіли про своє життя після закінчення серіалу Школа

Справа в тому, що Богдан паралельно вступав до двох ВНЗ — Київського університету ім. Карпенка-Карого і разом з Анною в КНУКіМ.

«Після першого туру в Карпенка-Карого Богдан засмутився через низький бал. Пам'ятаю, як він приніс мені папірця з результатом, зім’яв і сказав, що на другий тур не поїде. Я порадила йому все ж таки його не викидати —  мовляв, нехай лишиться на згадку. І цей аркуш взяла його мама...».

Як далі поділилася акторка, у день другого туру Богдан, не поспішаючи, приїхав до мами на роботу. Вона у нього поцікавилася, чи збирається він їхати в університет.  

«Бодя відповів — ну, якщо папірець після першого туру в неї зберігся, значить він поїде. І що ви думаєте! — розповіла Анна Трінчер. — Цей аркуш справді виявився в сумці його мами. Ще й я власними руками його їй віддала (Сміється — Прим. ред.). Якби не це, ми б зараз навчалися разом і не розлучалися навіть під час занять. Тепер залишається тільки дивитися в універі на парочки, які ходять за ручку, і сумувати за Богданом».

@photostory.ua

Нагадаємо, останній концерт фан-туру з акторами Школи відбудеться 1 червня в Одесі. Фото з квітневих виступів можна завантажити за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу Школа виходить заміж

Більше цікавого про життя Анни Трінчер дізнаєтеся з відео: 

Новини по темі