Даня Вегас і Анна Трінчер візьмуть участь у проекті Богиня шопінгу на ТЕТ

Школа
Актори Школи коментуватимуть Богиню шопінгу на ТЕТ
@daniel.vegas

Актори Школи коментуватимуть стиль героїнь відомого шоу.

Поділитися:

Наступного понеділка, 18 лютого о 19:00, глядачі побачать грандіозне повернення проекту Богиня шопінгу. Ведучим нової версії відомої програми стане володар нагороди Найстильніший чоловік 2018 року від ELLE MAN AWARDS Леонід Мартинчик.

За гумор і дотепні коментарі на телеекрані відповідатимуть Володимир Дантес та Олексій Дурнєв, а обговорювати поведінку учасниць онлайн на Facebook, Instagram і YouTube будуть зірки Школи — Анна Трінчер та Даня Вегас.

Почути жарти акторів та дізнатися, що вони думають про вибір героїнь Богині шопінгу, можна буде в той час, коли в ефірі телеканалу перерва на рекламу. Окрім Анни Трінчер та Дані Вегаса, участь у обговоренні візьмуть й інші українські зірки, блогери та лідери думок.  

Все, що потрібно телеглядачам, увімкнути 18 лютого о 19:00 ТЕТ і взяти з собою смартфон. Дивіться Богиню шопінгу в ефірі телеканалу, а потім переходьте до акаунтів каналу в соцмережах Facebook, Instagram та YouTube і слідкуйте за зірковим обговоренням епізоду.

Нагадаємо, Богиня шопінгу — проект, присвячений моді та стилю. На початку програми учасниці показують свій гардероб, а потім вирушають на шопінг. Кожна з них має однаковий бюджет та повинна вразити своїм смаком експертів шоу.

Дивіться трейлер нового сезону Богині шопінгу на ТЕТ:

Новини по темі