Даня Вегас: інтерв’ю з новим актором серіалу Школа

Школа
Даня Вегас (Данило Черкас) - інтерв'ю з актором серіалу Школа

На 1+1 розпочався показ другого сезону серіалу «Школа. Недитячі ігри». Новий актор Даня Вегас втілив на екрані роль загадкового хлопця із минулого життя Ніки.

Поділитися:

Даня Вегас – популярний серед підлітків блогер. Його Instagram налічує 206 тис. фоловерів, а на власному Youtube каналі хлопець зібрав 55 500 підписників. Даня публікує огляди актуальних події в житті молоді, гумористичні ролики та мотивуючі відео про те, як покращити фізичну форму. Даниэл Вегас і сам активно займається спортом. Його зріст 186 см, вага – 76 кг.

Данило Черкас (Даня Вегас - це псевдонім) втілив на екрані роль загадкового хлопця із минулого Вероніки, саме він погрожував дівчині по телефону. Героя хлопця у стрічці також звуть Данею. Інтерв’ю з актором – ексклюзивно на 1plus1.ua

Привіт. Розкажи, як ти потрапив у серіал ? Чия це була ідея?

Хей, привіт! Це була моя чергова спроба пробитися "в світ". Нічого незвичайного – заповнив заявку, зняв відео. Через деякий час отримав запрошення на кастинг, потім на проби з акторами – і ось вже я на знімальному майданчику. Це була виключно моя ідея. Я самостійний у своїх рішеннях, діях, ніхто мене не може направити так, як цього не хотів би я сам.

Як тобі твоя роль Дані – близька за характером і темпераментом? Чи знайомі тобі ситуації і типажі людей з серіалу Школа по твоєму особистому шкільному життю?

Якщо взяти все темне і погане в мені, то так, у цьому роль близька. Але якщо в цілому, то ні, не дуже близька. Ситуації булінга, звичайно ж, знайомі... я був як на одній стороні, так і на інший. Але типажі з серіалу – ні, не знайомі.

У тебе в школі все було так само чи інакше?

У мене в школі все було інакше, як мінімум, з тієї причини, що цінності мого покоління відрізнялися від тих, якими живе покоління серіалу «Школа». У мене тоді не було соцмереж, інстаграму, смартфони тільки з'являлися. Хоча улюбленими розвагами було підривати петарди, дзвонити в квартири незнайомим людям і тікати ... але це зовсім інша історія :)

Що хорошого було в твої шкільні роки і що поганого?

Гарного було дуже багато, реально багато. Але саме те, що я виніс – це навичка обходити стандарти і правила. А ось із поганого основне – це розтрачений безцільно час. Якби я проживав своє життя ще раз, я б пішов на курси, які мені були б цікаві, займався б більше спортом, вивчав мови. Мені не подобалося в школі те, що нас намагалися всіх рівняти «під одну гребінку». Зараз, наскільки я знаю, ця тенденція змінюється.

Які ще ролі ти грав і чим взагалі займаєшся в житті?

У «Школі» – це моя перша справжня роль. До цього я лише грав ролі персонажів, що вигадував для власних відео. Там були різні: ботанік, качок, репер :)

Розкажи про себе: де народився, вчився, хто твоя сім'я?

Народився я в провінційному місті Сєвєродонецьк з населенням в 100 тисяч людей. Це Луганська область. І прожив там 18 років. А потім вирішив, що вистачить і звалив свій світ будувати.

Моя мама – психолог, працює з дітьми. Тато – підприємець, працює з приборчиками :)

Я теж колись із ним працював, і мені дуже близька технічна робота. Але душа у мене лежить до акторства, я люблю камеру!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярний блогер став новим актором Школи

Які дівчата подобаються і чи є дівчина зараз?

У мене немає дівчини. Найголовніше в дівчині – це самостійність і незалежність. Тому що несамостійна дівчина, швидше за все, не має мети, а значить, і не розвивається. А залежна – нудна, адже їй потрібно щось давати, щоб вона існувала, а це значить, що вона мало що може дати сама. І я маю на увазі зовсім не гроші або дах над головою.

Чим любиш займатися?

Музика, активне проведення часу, книги. Люблю дивитися на зірки, зустрічати і проводжати заходи сонця і світанки за цікавою розмовою. Це приносить мені найбільше задоволення в житті.

Яким бачиш своє майбутнє?

Актор, мільярдер, філантроп :) Зараз мені подобається акторство – це дуже перспективна і цікава стежка.

Як розкрутити свій блог – дай поради? У чому секрет твого успіху?

Треба істинно хотіти цього. І тоді можна розкрутити що-завгодно, і побудувати, що бажаєш. Ну і час в цій формулі головний інгредієнт також. Секрет, мені здається, успіху в тому, що я себе не обманюю в багатьох речах, оцінюю свої сили і підхожу розумно до питання.

Чи є у тебе акторська освіта? Чи плануєш отримати її?

Акторської освіти немає. Але і блогерскої освіти - теж. Проте, моя блогерська популярність зростає, сподіваюся, з акторством буде так само.

Які ще ролі хотілося б зіграти?

Хочу зіграти військову роль. Таку лінійну роль бідолахи, який опинився посеред війни. І весь фільм демонструє, як бажання вибратися і домогтися свободи перемагає всі обставини, перемагає бруд, піт і кров. Це буде гарна метафора мого підходу до життя і мого набутого досвіду. Я буду жити цією роллю, а не грати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні герої серіалу Школа розповіли про інтриги 2 сезону

Нові серії серіалу «Школа. Недитячі ігри» дивіться з понеділка по четвер о 20-30 на каналі 1+1.

Новини по темі