Даня Вегас розсекретив, що означає його загадкове татуювання

Школа
Даня Вегас розказав, що означає його татуювання

Та поділився цікавими філософськими роздумами.

Поділитися:

Актор серіалу Школа та популярний блогер Даня Вегас заінтригував своїх прихильників новим відео, яке нещодавно опублікував у своєму Instagram. Не менш інтригуючим був і підпис до публікації. Актор роз’яснив своїм підписникам значення терміну Синхронізм та поділився своїми роздумами на цю філософську тему:

 «Synchronism – це збіг, який настільки незвичний і значуще, що його не можна віднести виключно до випадковостей. Кожен з нас хоча б раз у житті відчував такого роду дивний збіг.

Це може бути, наприклад, нове знайомство, яке відбулося в той самий момент, коли ми шукали шляхи вирішення будь-якої проблеми, і ця людина повністю задовольнив наш запит або це можуть бути наші думки, які несподівано спливають в розмовах інших людей. Таке явище дуже часто вражає і змушує задуматися про важливість того, що відбувається з тобою. Я ж вважаю його унікальним, адже проявляючись, синхронізм дарує незрівнянні емоції, і завдяки йому в моєму житті відбуваються всі важливі перевороти.

Я навіть набив це слово на пальці, хоч і був проти татуювань.

І коли в розмові я чую свої думки з вуст іншої людини, або ж ми одночасно щось вимовляємо – я показую тату, позначивши тим самим, що зараз зловив ці особливі емоції. Радий представити Вам те, що називаю «фізичний зв'язок між нами». Адже ментальний у нас вже є».

Нагадаємо, Даню Вегаса можна побачити у серіалі Школа, нова серія якого вийде на телеканалі 1+1 сьогодні о 20:45. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даня Вегас розповів про свої стосунки з Лізою Василенко

Новини по темі