Іра Кудашова про популярність, нові проекти та улюблені ролі

Школа
Інтерв'ю з акторкою серіалу Школа Ірою Кудашовою
@irinaa_kudashova

Ексклюзивне інтерв’ю з акторкою серіалу Школа.

Поділитися:

Триває останній всеукраїнський фан-тур з зірками серіалу Школа. Під час однієї з репетицій театралізованої вистави ми поспілкувалися з Ірою Кудашовою, яка зіграла в підлітковій стрічці Ніку. Про те, як змінилося її життя після зйомок в Школі, плани на літо та підготовку до нових проектів акторка розповіла в інтерв’ю для 1plus1.ua.

Серіал Школа подарував тобі справжню популярність. Як твої близькі та друзі поставилися до того, що тебе почали впізнавати на вулиці?

Складно пригадати певний момент, в який все раптом змінилося. Це відбувалося поступово. Потроху збільшувалася кількість підписників у Instagram, потім зі мною почали фотографуватися на вулиці. Звичайно, батьки дивувалися, але за рахунок того, що все розвивалося дуже плавно, у мого оточення була можливість звикнути.

Чи змінилося за цей час коло твого спілкування?

Так, і досить сильно. Одні люди пішли з мого життя, інші в ньому з'явилися. Адже я дорослішаю, змінюються мої погляди, обставини.

Я дуже вдячна, що мене знаходять нові люди, які мені допомагають і підтримують. Це дуже важливо і приємно.

З чого зараз складається твій день, коли зйомки в Школі закінчилися?

Він як і раніше дуже завантажений! Я паралельно вчуся, ходжу на пари, працюю з декількома проектами і якимось чином встигаю не спізнюватися на зйомки. У період підготовки фан-туру Школи до такого мого графіку додалися ще й щоденні кількагодинні репетиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це буде щось космічне!» — актори Школи про підготовку до фан-туру 

Кого тобі тепер ще хотілося б зіграти?

Мені подобаються нетипові ролі, несхожі на мене. Цікаво спробувати себе не лише в звичному для багатьох образі пай-дівчинки, але і в більш зухвалих, навіть неформальних. Це круто, коли акторка може змінюватися і приміряти різні амплуа. До речі, саме зараз в одному з проектів я граю складного і цікавого персонажа.

Що допомагає тобі «входити в образ»?

Це не так легко, як здається. Для деяких ролей справді потрібно дуже довго налаштовуватися. Під час підготовки я переглядаю різні відео на YouTube, шукаю прототипи в житті або інтернеті.

Хочеться відтворювати кожну свою героїню максимально правдиво і так, як це задумано режисером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки Школи розповіли, що робитимуть після завершення серіалу

Розкажи, чи плануєш цього літа кудись поїхати відпочивати?

Я дуже сподіваюся, що влітку часу на відпочинок у мене не буде! Тому що я шалено люблю свою професію. Тим паче, у мене вже є пропозиції на літо по новим проектам. Все-таки відпочити я завжди встигну. Якщо зараз є можливість попрацювати і отримати багато досвіду, я не хочу її втрачати. У мене величезне бажання максимально бути в професії!

У тебе так очі горять, коли ти про це говориш:)...

Вовк має бути голодним. Як тільки закінчується один проект, мені відразу хочеться зануритися в якийсь новий. Це дуже затягує. Навіть не знаю, з чим порівняти.

А за час зйомок в серіалі Школа образ Ніки тобі не встиг набриднути?

Зовсім ні! З нами працювали дуже талановиті сценаристи. Вони не прописували мого персонажа однаковим з першої серії до останньої. Ніка дорослішала, змінювалася і розвивалася. За цим було цікаво спостерігати і цікаво «проживати». Я з величезним задоволенням зіграла б Ніку ще сезон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соня зі Школи поділилася амбітними планами на майбутнє

Нагадаємо, фан-тур з акторами серіалу Школа триває з 3 по 21 квітня. Також 1 червня зірки виступатимуть в Одесі. Залаштунки репетицій побачите у відео: 

Новини по темі