Секс-символ серіалу Школа розповіла про свого бойфренда

Школа
Акторка Школи Оля Шевченко розповіла про свої стосунки і плани
@olya.shelby

Акторка Оля Шевченко про стосунки, яким присвятила пісню «Слышишь».

Поділитися:

На початку квітня стартував останній всеукраїнський фан-тур з акторами Школи. Окрім спілкування з шанувальниками, яскравих вражень та незабутніх емоцій, для зірок серіалу це водночас і майже місяць розлуки з рідними та близькими.

Акторка Оля Шевченко, яка зіграла в підлітковій стрічці Таню, зізнається, що неймовірно сумує за своєю коханою людиною. Про їхні романтичні стосунки зірка відкрито заявила в своєму дебютному музичному відео, а ось ім'я щасливчика — залишила в таємниці.

«Презентуючи свій кліп, я розповіла, що моє серце не вільне. І хоча мій хлопець не брав участі в зйомках, а я сама нічого не розповідала, дописувачі швидко здогадалися, хто це (Сміється — Прим. ред.).

Він публічна особа, постійно на концертах, у різних країнах.

Тепер ось я поїхала на місяць у фан-тур. Мені сумно, але я знаю, що він чекає на мене».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу Школа випустила кліп (відео)

Також Оля Шелбі зізналася, що романтичні почуття надихають її не зупинятися на досягнутому і творити далі. Новим пісням — обов'язково бути!

«Я дуже вдячна всім моїм слухачам. Перший кліп зайшов дуже тепло. Я не очікувала стільки підтримки, щирих коментарів. Я їх читала і плакала, бо це все дуже приємно, зворушливо. Твердо планую і далі розвиватися в музичному напрямку. У мене вже є свій балет, з яким ми репетируємо, на літо заплановані концерти. Звичайно, в нових ролях на екрані я теж з'явлюся.

У мене є кілька пропозицій від різних проектів. Поки це секрет, але обіцяю, що ви про все дізнаєтеся першими!

За словами акторки, крім почуттів і емоцій, рухатися вперед її мотивує якісне кіно.

«Колись мене дуже надихнув фільм Бурлеск з Крістіною Агілерою в головній ролі. А моє найулюбленіше — біографічні фільми. З останніх це Богемна рапсодія. Я була у захваті! Пам'ятаю, як ходила потім днями і думала: «Ого! Треба більше працювати!».

Наостанок, ми поцікавилися у Олі Шевченко, чи є відомі актори, з якими їй хотілося б зіграти разом у якій-небудь картині.

«Серед голлівудських зірок їх дуже багато. Це всілякі красені (Сміється — Прим. ред.)... Єн Сомерголдер, Зак Ефрон».

Нагадаємо, ознайомитися з подробицями та графіком фан-туру серіалу Школа можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу Школа виходить заміж

Новини по темі