YouTube-канал серіалу «Школа» на 1+1 отримав «Золоту кнопку»

Школа
YouTube-канал серіалу «Школа» на 1+1 отримав «Золоту кнопку»

Український серіал підкорює нові висоти.

Поділитися:

Україномовний серіал «Школа» каналу 1+1 про життя сучасних підлітків навіть після завершення трансляції продовжує завойовувати прихильників. Так, кількість підписників YouTube-каналу «Школи» вже перетнула позначку в один мільйон, за що команда 1+1 Digital отримала «Золоту кнопку» YouTube.

Зазначимо, загальна кількість переглядів відео на сторінці серіалу в YouTube складає понад 241 мільйон. Кожна окрема серія проекту набрала мільйони переглядів і тисячі коментарів, й ці показники продовжують зростати. 

Актори «Школи» охоче спілкуються з прихильниками в соцмережах та здійснили два всеукраїнські тури, провівши фан-зустрічі у 24 містах України. Загалом у рамках турів понад 20 тисяч фанатів серіалу побачили своїх кумирів та отримали омріяні автографи.

Також восени 2018 року 1+1 запустив онлайн-щоденник для підлітків «Тільки нікому не кажи», в якому школярі отримали змогу анонімно поділитися своїми проблемами, хвилюваннями й отримати консультацію психолога. За сайтом стежать й актори «Школи», які нещодавно теж були підлітками. Вони відповідають на найбільш гострі та часті запитання школярів у відео, які можна знайти на сайті «Тільки нікому не кажи» та в соцмережах 1+1.

Більше новин про зірок серіалу «Школа» читай на 1plus1.ua: 

1. Що робити, коли однокласники жартують із менструації? Відповідь знають Анна Трінчер і Богдан Осадчук

2. Зірці серіалу «Школа» Анні Трінчер так личить весільна сукня

3. Ліза Василенко зізналась, що страждала від булінгу однокласників

4. Битва пляжних образів: У яких купальниках засмагають акторки «Школи» 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі