Зірка Школи Іра Кудашова розповіла, як заощадити у відпустці

Школа
Як заощадити під час подорожі: Лайфхаки
@irinaa_kudashova

Лайфхаки від акторки для тих, хто збирається у подорож.

Поділитися:

Минулого тижня акторка серіалу Школа. Випускний вперше відвідала Будапешт. Зірка зізналась, що витратила більше грошей, ніж планувала, і порадила, як уникнути її помилок.

1. Заздалегідь перевірте вагу ручної поклажі, яку плануєте брати з собою до літака. Якщо вона перевищує норму (у різних авіакомпаній вимоги можуть відрізнятися), доведеться додатково заплатити. Іра Кудашова радить робити це попередньо в інтернеті: таким чином ви витратите лише 200 грн. Якщо сплачувати ручну поклажу на місці, це може вартувати близько 1000 грн!

2. Ніколи не купуйте сувеніри в крамничках в центрі міста, яке ви обрали для свого відпочинку. Ціни там вищі у декілька разів.

У магазині біля центру я витратила 6000 форинтів. Через 300 метрів знаходився інший сувенірний магазин. Там я витратила лише 1400, хоча придбала все те ж саме!

3. Порада для тих, хто планує подорож до Будапешту: обов’язково відвідайте будівлю Парламенту. Іра Кудашова поділилась, як заощадити:

«Квитки коштують для дорослих 6000 форинтів, але якщо ти житель Євросоюзу, то тобі вони обійдуться в 1500. Можна сказати, що ти з Польщі та заплатити в 3 рази менше! Але по учнівському та студентському квитки теж дешевше. Якщо немає з собою — покажіть фото.

Якщо і фото немає... просто поплескайте очками і зробіть засмучений вигляд. У мене це спрацювало!

Не пропустіть прем'єру продовдження серіалу Школа. Випускний:

Новини по темі