5 секретів макіяжу, який майстерно приховає ваш вік

Як за допомогою макіяжу мати молодший і сяйливий вигляд.

Поділитися:

Жінкам елегантного віку варто пам’ятати, що макіяж8 простих порад, як зробити стійкий літній макіяж не просто спосіб самовираження, а й спосіб корекції обличчя. Освоївши мистецтво макіяжу можна «підняти» кутики вуст та очей, відкоригувати колір шкіри. У програмі «Сніданок з 1+1» професійний візажист розповіла про основні правила макіяжу для жінок віком 50+.

БАЗА

Для омолоджувального макіяжу база є вкрай необхідною, адже їй під силу впоратися з недоліками шкіри. Бази з ліфтингом забезпечать підтяджу шкіри, розгладять дрібні зморшки. Також існують бази, що допоможуть вирівняти колір шкіри.

Зі слів візажиста, варто обережно використовувати силіконову базу. Наприклад, улітку її ліпше наносити тонким шаром, щоби шкірі вільніше дихалось.

ТОНАЛЬНИЙ КРЕМ ТА КОРЕКТОР

Жінкам зрілого віку не варто оминати увагою цей косметичний засіб. Тональний крем здатен зволожити шкіру та вирівняти її колір. З ним шкіра може виглядати молодшою та більш сяйливою.

А ось на повіки експерт радить нанести коректор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради візажиста: Які пензлики мають бути в арсеналі кожної жінки.

ПУДРА

Має бути дуже легкою та розсипною. Нею делікатно фіксуємо макіяж. Можна навіть використовувати пудру зі світловідбиваючими частинками.

ГЛИНА-КОРЕКТОР

Цей засіб має трохи коричневий колір і його не варто плутати з рум’янами. Глина-коректо знадобиться для корекції овалу обличчя. Підкресливши нею вилиці, створимо ефект підтяжки обличчя.

ТІНІ

Варто забути про тіні темних кольорів та дуже холодних відтінків, а також тіні з перламутром, які можуть додати образу вульгарності. Натомість віддаємо перевагу більш теплим, пастельним відтінкам. Можна також використовувати базу під тіні.

ПОМАДА

Як і тіні, помада має бути ніжною – наприклад, карамельного кольору або кольору золотої троянди.