3 причини, чому жінкам варто носити асиметричний одяг

Андре Тан розповів, як за допомогою одягу приховати недоліки своєї фігури.

Поділитися:

Що носити цієї весни: 13 модних трендівУ програмі «Сніданок. Вихідний» модний експерт та дизайнер Андре Тан розповів про особливості асиметричного одягу та порадив, кому він личитиме більше.

Тренд асиметрії походить ще з Давньої Греції. Саме тоді жінки полюбляли носити сукні з відкритим плечем. Піку своєї популярності він набув у 90-ті. Після цього декілька років поспіль асиметрія не з’являлася на подіумах. Проте зараз її популярність знову набирає оберти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно носити речі великих розмірів, щоб мати стильний вигляд

Незвичайні вирізи, незграбні подоли спідниць і скроєні по косій сукні – усе це буде модним улітку цього року. Проте варто бути обережними, адже асиметрія може не лише підкреслити переваги фігури, а й навпаки зіпсувати важ образ.

ЯК ПРАВИЛЬНО НОСИТИ АСИМЕТРИЧНИЙ ОДЯГ

  1. Жінкам із пишними формами

Асиметрія личить майже усім дівчатам, особливо якщо це сукня на запах. Такий одяг допомагає приховати зайві кілограми на животику.

До того ж за допомогою вирізу можна зробити ноги набагато довшими і красивішими.

Такі речі завжди роблять жінку більш стрункою та витягують силует, - переконує Андре Тан.

Жінкам із дуже пишним декольте та повними руками краще утриматися від такого одягу.

Проте якщо ви дійсно хочете одягти щось подібне, то краще накинути на плечі шарф. Він допоможе приховати недоліки, - каже експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весна-літо 2017: Які кольори модні в цьому сезоні

  1. Високим жінкам

Одяг із асиметричними вирізами пасуватиме і високим жінкам. Це можуть бути сукні з відкритим плечем чи спідниці з незвичайними асиметричними вирізами.

Такий одяг підкреслить красу шиї високих та струнких дівчат, - впевнений дизайнер.

  1. Жінкам низького зросту

Дівчатам з невеликим зростом краще надавати перевагу саме асиметричним спідницям. Це візуально додасть кілька сантиметрів і зробить жінку вищою.

Пам’ятайте, що такий варіант спідниці підходить лише для жінок до 40 років. Далі потрібно носити спідниці, які сягатимуть довжиною до коліна, - зауважує Андре Тан.

Нагадаємо, нещодавно Андре Тан розповів, як підібрати стильний кольоровий одяг залежно від типу фігури.