Астрологічний прогноз на тиждень: кого чекає удача, а кого — перспективи у коханні, здоров'ї та фінансах? (коментує астролог Ігор Нехаєв)

Ведичний астролог Ігор Нехаєв розповів, що чекає кожен знак зодіаку наступного тижня.

Поділитися:

На наступному тижні буде гарна подія — закінчення ретроградного періоду Венери. Цей період розпочався ще 19 грудня минулого року і 29 січня нарешті закінчується. Як розповів "Сніданку. Вихідному" ведичний астролог Ігор Нехаєв, покращуватимуться всі сфери, пов'язані з Венерою: партнерські відносини, краса, помпезність, гармонія у житті. А слідом за Венерою, 4 лютого, закінчиться ретроградний Меркурій, що послужить поліпшенню комунікацій між людьми. Також зараз період спадного Місяця: сприятливо завершувати проєкти та інші розпочаті справи, віддавати борги, закривати кредити, наводити лад у будинку та роздавати непотрібні речі. Можна покращити стосунки зі старими друзями, просити вибачення, займатися очисними процедурами. А у яких знаків зодіаку буде гарний період у любові, здоров'ї, грошах, а кого чекає успіх?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на лютий 2022 для всіх знаків зодіаку: на кого чекає кохання, а на кого – розчарування

Кому пощастить у коханні? Ігор Нехаєв зазначив:

  • Овен: ймовірна зустріч другої половинки, успіх у шлюбі та відчуття закоханості. Можливий період пристрасті та чуттєвих задоволень.
  • Терези: можуть бути романтичні відносини та період творчості. При цьому можуть виявитися любов до подорожей та поїздок до усвідомлених турів та бажання знань у сфері інвестицій.
  • Стрілець: можливе укладання шлюбу та весільна подорож. Може бути відчуття радості та можлива поява нових друзів. При цьому буде прагнення спорту та зайняття благодійною діяльністю.

Кого чекає успіх? Астролог пояснив:

  • Рак: буде успіх у самостійній діяльності. Може проявитися інтерес у сфері краси та оздоровлення організму. Можливі цікаві знайомства та період популярності.
  • Діва: вдале вкладення нерухомість, можливе отримання спадщини чи страхових виплат. Потрібно звернути увагу на питання щодо планування дітей.
  • Скорпіон: успішна діяльність у сферах будівництва та пожежної безпеки. Можуть бути складнощі у партнерських відносинах. До душі будуть психологія та езотеричні науки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці на стриманість: чи легко Вас вивести із себе?

Кому пощастить у здоров'ї? Експерт розповів:

  • Близнюки: потрібно приділити увагу своєму здоров'ю, остерігатися травм та утриматися від невиправданого ризику, екстриму. Можуть бути пориви пристрасті щодо партнерів.
  • Лев: потрібно зайнятися підвищенням імунітету для зміцнення здоров'я. Можуть бути розбіжності з партнерами, але є можливість появи нових романтичних відносин. Також можливі значні здобутки у спорті.
  • Козеріг: може спостерігатися занепад сил та стан незадоволеності. Потрібно проявити більше рішучості та не впадати в депресивний стан. Може надихнути письменницька діяльність та робота, зроблена своїми руками.

Кого чекає фінансова винагорода? Ігор Нехаєв прокоментував:

  • Телець: очікуються хороші заробітки та отримання прибутку. Може бути успішна кар'єра та впізнаваність у соціумі. При цьому треба звернути увагу на стосунки зі своєю другою половинкою.
  • Водолій: можливо розширення матеріальних перспектив, можливе придбання своєї нерухомості та предметів розкоші. При цьому варто бути уважними до свого здоров'я та своїх близьких.
  • Риби: можуть бути часті, але короткі поїздки. Виявиться інтерес у сфері медицини та індустрії краси. Можливе збільшення витрат, але потяг до благодійної діяльності.

Чи можна використовувати алое вера як косметичний засіб? Дивіться сюжет: