Психологічний тест по картинці на стриманість: чи легко Вас вивести із себе?

Психологічний тест по картинці на стриманість: чи керуєте ви емоціями

Оберіть не роздумуючи картинку, яка вам сподобалась та читайте результат.

Поділитися:

1. Якщо ви обрали саме цю картинку, це свідчить про те, що ви постійно зважуєте усі "за" чи "проти", навіть якщо справа стосується дрібниць. Ви ніколи не скажете зайвого, адже прислів'я "сім разів відміряй, а один відріж" — це стовідсотково ваше кредо. Саме тому ви ніколи не проявляєте зайвих емоцій, не витрачаєте багато ресурсу на заспокоєння себе та людей навколо. Спочатку ви сядете, обдумаєте всі "за" та "проти", а опісля вже будете розв'язувати проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Що у домінує у вашому характері"

2. Вибір такої картинки свідчить про надмірну емоційність та втрату контролю над власними діями. У ситуаціях, які виходять з-під контролю, а тим паче якщо ви не можете на них вплинути, ви можете розгубитися та, замість того, аби розв'язувати проблему, почати фонтанувати зайвими емоціями. Це може проявлятися як у ваших діях, так і словах. Спробуйте звертати на це більше уваги та пригнічувати такі викиди адреналіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: що вам хочеться змінити у 2022 році

3. Ви за темпераментом нагадуєте синусоїду: тобто ваші емоції або беруть верх над вами, або ви зібрано вирішуєте усі негаразди. Це залежить від складності ситуації: якщо це щось, чим ви можете керувати, ви берете відповідальність на себе та намагаєтесь придумати план в голові. Якщо це та ситуація, в якій від вас нічого не залежить, ви панікуєте, бо можете не довіряти тим людям, на яких лежить відповідальність. Намагайтеся вгамувати в таких випадках свої почуття та надалі ретельно придивляйтеся до людей, аби почати ним довіряти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: оберіть новорічну іграшку та це розповість про те, над чим доведеться працювати протягом року

4. Якщо ви обрали саме цю картинку, це свідчить про те, що ви ніколи не проявляєте ваші емоції та є закритою людиною. Можливо, це пов'язано з тим, що ваш тип особистості — це інтроверт. Беземоційність є вашим плюсом, коли навколо відбувається паніка, а ви можете керувати собою та допомогти іншим заспокоїтись. Проте інколи варто ділитися тим, що у вас на душі, бо інакше є вірогідність, що ви самого себе внутрішньо заженете в кут. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці про душевний стан: що Вас насправді тривожить

Психотерапевт Олег Чабан про сміх і позитивний настрій під час труднощів: дивіться сюжет.

Новини по темі