«Буде культурний шок, доволі жорстко, але і дико смішно», – режисер та актор Руслан Ханумак розповів про серіал-провокацію «Дикі»

Руслан та Аліна Ханумак розповіли про серіал-провокацію "Дикі": прем'єра на 1+1

Режисер та актор Руслан Ханумак розповів, чого чекати від серіалу-провокації «Дикі», прем’єра якого відбудеться вже сьогодні на 1+1.

Поділитися:

22 січня о 22:15 на 1+1 відбудеться прем’єра серіалу-провокації «Дикі». Головний режисер та актор серіалу Руслан Ханумак разом з дружиною Аліною та сином Артуром сьогодні завітали до «Сніданку. Вихідний» і розповіли про те, як відбувався знімальний процес і що глядач побачить в результаті. Цікаво, що у серіалі «Дикі» в деяких епізодах знялися і Аліна з 4-річним Артурчиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець разом з донькою завітала на презентацію серіалу "Дикі" і вражено зізналася: "Це ні на що не схоже, ви такого точно не бачили"

Руслан Ханумак розповідає:

«Ми почали знімати «Дикі» у 2017 році, ідея серіалу народилася у нас, коли Артурчик був ще в животику у Аліни. «Дикі» – це буде культурний шок, доволі жорстко, але і дико смішно. І дуже провокативно».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дар’я Петрожицька розповіла, як їла землю на зйомках серіалу-провокації «Дикі»

Аліна Ханумак ділиться своїми спогадами та враженнями:

«Ми це все класно дуже переживали, тому що це неймовірний процес. Коли твій чоловік закоханий у справу, коли він так горить, так про це мріяв, і ось мрія здійснилася. Для нас це велике свято».

Дикі

Аліна згадує, що Артур був на знімальному майданчику з 5-тимісячного віку, і знявся в деяких епізодах «Диких». Так само, як і сама Аліна, для якої це стало акторським дебютом. Про свої емоції від серіалу вона розповіла в ексклюзивному коментарі сайту 1+1:

«Перша емоція – це дика емоція, тому що це неймовірно, вражаюче, унікально, такого ще ніхто не робив на українському телебаченні. Якщо коротко, то «Дикі» – це дикість, шок, унікальність і Голлівуд. Мені здається, що мій чоловік зміг зробити переворот в українському кінематографі, тому що це дійсно голлівудський рівень».

Дивіться прем’єру серіалу-провокації «Дикі» вже сьогодні, 22 січня, о 22:15 на 1+1.

Дивіться, як Дар’я Петрожицька розповіла про новий серіал «Дикі» в гостях студії шоу "Твій День":