Олена Кравець разом з донькою завітала на презентацію серіалу "Дикі" і вражено зізналася: "Це ні на що не схоже, ви такого точно не бачили"

Олена Кравець прийшла на допрем'єрний показ серіалу "Дикі" з донькою

Олена Кравець та її старша донька завітали на презентацію нового серіалу "Дикі".

Поділитися:

Олена Кравець та її старша донька Марія відвідали допрем'єрну презентацію нового серіалу "Дикі" — кіноальманаху, який складається з 80 не пов'язаних між собою життєвих замальовок на популярні у суспільстві теми. Серіал створено Студією «Квартал 95», а у головних ролях – Руслан Ханумак, Ельдар Кабіров та Дар’я Петрожицька. Прем'єра серіалу на 1+1 відбудеться 22 січня о 22:15. Олена Кравець розповіла, чим її зачепив серіал та чому його варто подивитись всім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дар’я Петрожицька розповіла, як їла землю на зйомках серіалу-провокації «Дикі»

Олена Кравець рідко ходить на світські заходи, а тим більше із дітьми. Але вона не могла пропустити прем'єру серіалу "Дикі", бо він знятий її добрим другом та капітаном команди "Заінька" у "Лізі сміху". Вона відвідала допрем'єрну презентацію разом із 18-річною донькою Марією, сказавши, що вони з нею віддані фанати режисерів, авторів та акторів "Диких":

Руслан Ханумак — це той, з ким у мене був перший раз у "Лізі сміху" у ролі тренерки. Сьогодні у них прем'єра серіалу "Дикі". Це ні на що не схоже, ви такого точно не бачили, і повірте: ви такого не чекаєте! Я щиро вам заздрю, тому що ви побачите це вперше, переживете непідробні емоції й посмієтеся так само як і я.

Олена Кравець на презентації "Дикі"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Ханумак візьме провокаційне інтерв’ю у Позитива: чого очікувати від серіалу «Дикі»

Кравець зізналася, що дуже пишається всіма, хто брав участь у створенні серіалу:

Коли вони ще вийшли на сцену "Лізі сміху", я сиділа в журі і думала: "Прикольні хлопці, вони реально дикі!". Тобто у мене ця думка промайнула! Це мої улюблені інтелігентні хулігани. Дякую, я так вами пишаюся!

Не пропустіть прем’єру серіалу «Дикі» 22 січня о 22:15 на телеканалі 1+1! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Є ролі, в яких мене можна впізнати тільки по голосу»: Дар’я Петрожицька розповіла ексклюзивні подробиці зйомок «Диких»

Новини по темі