Євген Клопотенко вестиме кулінарну рубрику у Сніданку з 1+1

Євген Клопотенко готуватиме у Сніданку з 1+1

Відомий шеф-кухар та кулінарний експерт Євген Клопотенко відтепер у команді ранкового шоу Сніданок з 1+1.

Поділитися:

Щосуботи у прямому ефірі Сніданок.Вихідний разом з Олександром Поповим кухар готуватиме традиційні страви з оригінальних продуктів на сучасний манер. А по буднях у студії Сніданку з 1+1 Євген надихатиме українців змінити свої харчові звички.

«Наші глядачі обожнюють кулінарні рубрики. «Правила сніданку» від Руслана  Сенічкіна та «Солодка неділя» із Валентиною Хамайко за роки існування стали успішними не тільки в ефірі, але і вийшли за його межі. Рада, що тепер до нашої команди доєднався Євген Клопотенко. Ми зійшлися з ним у прагненні покращити культуру харчування українців, і віримо, що разом зможемо багато зробити у цьому напрямку», - коментує Юлія Жмакіна, директор департаменту ранкового мовлення каналу «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів неймовірної випічки з ягодами

Євген Клопотенко закінчив найкращу кулінарну школу Le Cordon Bleu в Парижі та повернувся в Україну. Разом із командою він також працює над тим, щоб кардинально змінити харчування дітей у школі.

«Я хочу, щоб у дітей було бажання їсти в шкільних їдальнях, щоб їм подобалася їжа, яку там готують, і вже з дитинства людина знала, що харчування може бути різноманітним і смачним», - каже експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ягоди в несолодких стравах: три несподівані рецепти від Валентини Хамайко

Щосуботи о 8.30 у програмі Сніданок.Вихідний, а по буднях з 6.30 у Сніданку з 1+1  дивіться за тим, як Євген перетворює неапетитну шкільну їжу на здоровий та смачний сніданок.