Страви з кабачків: рецепт кабачково-сирних капкейків
Багато людей обожнюють капкейки і не дивно, бо ця випічка смакує кожному. Справа завжди в начинці та домішках до тіста. Пропонуємо несподіваний овочевий варіант для сезону кабачків.
З кабачків можна готувати не тільки другі страви, а й смачну ароматну випічку. Ведучі «Сніданок з 1 + 1» приготували смачні кабачкові капкейки з рум'яною сирною скоринкою. Як це зробити — читайте рецепт кабачково-сирних капкейків.
Для приготування кабачково-сирних капкейків знадобляться наступні продукти:
- кабачок — 1 шт
- сир — 130 г
- борошно — 200 г
- яйця — 3 шт
- часник — 2 зубчики
- розпушувач — 1 ч.л.
- молоко — 100 мл
- олія — 70 мл
- сіль, перець — за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти з кабачка: готуємо смачні кабачкові оладки на сухій сковороді (ВІДЕО)
►Кабачки та сир натерти на середній тертушці, сік, що утворюється під час натирання, злити — він не знадобиться в рецепті кабачково-сирних капкейків.
Індивідуальна їжа дуже зручна для пікніків та для того, щоб брати її з собою. Мафіни та капкейки обожнюють і діти, і дорослі.
►Яйця розбити, додати сіль, перець та ретельно перемішати.
►Додати молоко та олію, натерті кабачки та борошно.
►Все ретельно перемішати та додати натертий твердий сир.
Важливо! Готуючи капкейки змішуємо сухі інгредієнти окремо — вологі окремо.
►Перед випіканням всі продукти треба об'єднати та ретельно вимішати.
►Форми для випікання кабачково-сирних капкейків змастити олією, викласти готову суміш та поставити випікатися в духовку приблизно на 25 хвилин.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кокосово-вівсяні сирники: простий рецепт від Руслана Сенічкіна (відео)
Дивіться відео рецепт приготування кабачково-сирних капкейків: