Савва Лібкін і Людмила Барбір приготують гаспачо для родини Посла Іспанії в Україні
Савва Лібкін і Людмила Барбір пригощають українським гаспачо в суботньому ефірі «Сніданок.Вихідний».
В ефірі «Сніданок.Вихідний» в суботу 17 вересня о 8:50 з'явиться друга серія грандіозного кулінарного проекту «Їжа у великому місті» від несподіваної телепари Савви Лібкіна і Людмили Барбір, присвяченого розвитку нової української кухні.
Цього разу Савва і Люда здивують смачним ароматним супом - овочевим холодником або українським гаспачо. Готуватимуть іспанську страву по-українськи: з використанням декількох сортів помідорів та інших сезонних овочів, вирощених нашими фермерами. Глядачам розкажуть, чи можна зробити із салату суп, що таке конкассе і як приготувати філе із томатів.
Оцінювати кулінарні шедеври будуть співачка Світлана Тарабарова і телеведуча «2+2» Саша Лобода. Ведучі 1+1 влаштують справжню церемонію дегустації для родини Посла Іспанії Херардо Бугайо Оттоне.
Члени сім’ї дипломата розкажуть Савві й Люді про традиції приготування гаспачо на Батьківщині та порівняють його з українською версією іспанської страви.
Глядачів «Сніданок.Вихідний» чекає багато гумору і кумедних дебатів між норовливою гуцульською красунею і ексцентричним одеситом, адже професійний підхід Савви до готування часто не відповідає розумінню кулінарії Барбір.
У наступних випусках телепара відправиться в гастрономічну експедицію в Одесу. Ведучі власноруч ловитимуть рибу та дивуватимуть гостей одеською кухнею.
Вмикайте телеканал 1+1 в суботу о 8:50 та пориньте в атмосферу гарячої Іспанії. Не забувайте стежити за конкурсами і розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці Сніданок з 1+1 у Facebook.