Стиль 70-х повертається: Що носити в цьому сезоні

Стиліст показав, із чим носити речі у стилі 70-х років у цьому сезоні.

Поділитися:

Модні сумки, які потрібно мати весною 2017У програмі «Сніданок. Вихідний» професійний стиліст Рост Дікой розповів про модні тенденції цього сезону та порадив, що і з чим варто поєднувати.

Мода 70-х років знову повертається. Стиль одягу цієї епохи запам'ятався різноманіттям фарб, фасонів і відчуттям дивовижної свободи. Також дуже популярними на той момент були багатошаровість та комбінаторність одягу.

Читайте також: Як правильно носити речі великих розмірів, щоб мати стильний вигляд

ДЖИНСОВИЙ ОДЯГ

Джинсовий одяг можна сміливо називати трендом 70-х років. Це могли бути як різноманітні сорочки чи штани, так і спідниці із сукнями, зроблені із цього матеріалу.

Надзвичайно популярними як і тоді, так і зараз є джинси-кльош, які носять зазвичай зі стійкими підборами, - каже Рост Дікой.

Читайте також: Як носити джинсовий одяг жінкам після 40 років.

СУКНІ

У період 70-х років у моді були А-подібні чи трапецієвидні сукні яскравих кольорів. Зазвичай це були літні варіанти суконь без рукавів.

Такий стиль підходитиме будь-якій жінці, навіть з пишними формами, - запевняє експерт.

Також надзвичайно популярними були жіночні сукні-сорочки та сукні до долу у фольклорних мотивах.

Читайте також: Чорна сукня: 5 образів на всі випадки життя.

КРУЇЗНИЙ СТИЛЬ

Круїзний стиль 70-х років характеризувався лінійними принтами, синьо-червоними смужками, які були присутні у спідницях, сукнях та шортах того періоду. Також дуже популярними були широкі рукави з різноманітними прикрасами.

Нагадаємо, не так давно Рост Дікой розповів, як обирати світшот залежно від типу фігури.