Валентина Хамайко стала донором

Валентина Хамайко стала донором

Ведуча 1+1 здала кров у день донора.

Поділитися:

5 квітня у головному офісі 1+1 медіа відбувся десятий день донора. До акції долучилось 49 працівників. Загалом вдалося зібрати 21,7 л крові, які буде передано в Київський обласний центр крові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доньки Валентини Хамайко вперше вийшли подіум (фото)

До донорів цього разу приєдналася зірка 1+1 Валентина Хамайко. Разом із чоловіком Андрієм Оністратом ведуча «Сніданку.Вихідний» вперше здала кров.

«Десь п’ять років тому я, будучи активною людиною, прийшла в одну з лікарень з бажанням стати донором. Тоді мене поганяли з кабінету в кабінет і сказали «прийти завтра», щоб іще з кимсь поговорити і ще щось здати... Я була не проти здати всі потрібні аналізи, але через абсолютно неорганізований процес залишилася дуже розчарована! Я була готова до того, щоб виділити на цю справу цілий день, але не до того, що мене довго ганятимуть по різних кабінетах і «працевлаштують» на кілька днів. Тоді я зовсім не відчула, що моя кров комусь потрібна і мені раді. Не стала я тоді донором! Але якщо є бажання, то і всесвіт допоможе! В моєму випадку цим всесвітом став 1+1 і організований день донора! Я і сама прийшла, і чоловіка привела. І все було так, як має бути. Наразі почуваюся прекрасно! І за півроку знову прийду!» - зізналася Валентина Хамайко.

Нагадаємо, що вперше ініціатива зібрати кров була реалізована в 1+1 медіа у червні 2014 року. За весь період – десять днів донора – нам вдалося зібрати 193 літри крові, щоб допомогти зберегти життя тим, хто цього потребує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко показала, як тримає себе у формі (відео)