Випускний-2019: варіанти суконь для всіх типів фігури

Обираємо бездоганну сукню на випускний вечір.

Поділитися:

Весна – час, коли питання «Що вдягнути на випускний?» стає руба для дівчат. Випускна сукня – це особлива річ, яка справді має бути бездоганною.

Слідувати модним тенденціям – важливо. Однак не варто забувати про те, що вбрання має пасувати своїй власниці, підкреслювати її переваги та приховувати недоліки.

У ранковому шоу «Сніданок. Вихідний» дизайнер Андре Тан розповів, як обрати ідеальне вбрання для випускного.  Він порадив випускницям відштовхуватися від особливостей своєї фігури та лише тоді робити остаточний вибір. 

Отож, які типи фігури існують і як обрати бездоганну сукню на випускний вечір – далі в статті. 

ПІСОЧНИЙ ГОДИННИК

Якщо ви власниця такого типу фігури – вам надзвичайно пощастило. Блискучим рішенням для вас може стати сукня, яка підкреслить талію. 

Дизайнер певний, що найкраще з цією функцією впорається плаття з корсетом і вишуканою спідницею в пол. Доповнити образ можна елегантним ремінцем.

ЗМІШАНИЙ ТИП

Дівчатам зі змішаним типом фігури личитиме сукня асиметричного фасону. Вам варто попрацювати над тим, аби відволікти увагу від талії та плавно перевести її в зону декольте.

Ваша основна перевага – пишний бюст. Для того, щоб підкреслити гарні форми, достатньо обрати плаття з баскою або з будь-яким іншим пишним верхом.

Фото: @oksana_mukha_official

ПРЯМОКУТНИК

Для такої фігури найкраще обрати сукню асиметричного крою з об’ємними рукавами. Також можна розглянути варіант спідниці-кльош або будь-який інший об'ємний низ.

Основна задача такої сукні – зробити вашу фігуру більш рельєфною та виразною. Зважайте на це під час вибору фасону.

Фото: @oksana_mukha_official 

ПЕРЕВЕРНУТИЙ ТРИКУТНИК

Вам необхідно врівноважити верх і низ образу. Тож найкраще звернути увагу на сукні з об’ємною спідницею. Дизайнер стверджує, що таке рішення допоможе компенсувати об’єм у стегнах.

Приємний бонус: на фоні пишної спідниці ваші плечі будуть здаватися вужчими, ніж зазвичай.

Фото: @oksana_mukha_official

ТРИКУТНИК

Ідеальним вибором буде плаття з додатковим акцентом на грудях.  Якщо в попередньому випадку ми пропонували візуально зменшити плечі, то наразі рекомендуємо підкреслити їх.

Дівчатам із фігурою такого типу найкраще пасуватимуть сукні з рюшами, воланами, пір'ям або пишними рукавами. Об’ємний верх зробить вузькі плечі візуально ширшими та врівноважить силует.

Фото: @oksana_mukha_official

Вдала сукня – запорука ідеального випускного. Зробіть правильний вибір і запам'ятайте свято надовго!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макіяж на випускний: 5 тенденцій з подіумів