1+1 media спільно з фондом «Діти Героїв» здійснили мрію дівчинки, тато якої загинув унаслідок війни

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
1+1 media  здійснили мрію 14 річної  дівчинки
.

Маленька здійснена мрія: 1+1 media і фонд «Діти Героїв» здійснили бажання дівчинки Злати, що втратила батька на війні

Поділитися:

1+1 media продовжує реалізовувати нематеріальні бажання дітей в межах проєкту «Здійсни мрію». У співпраці з благодійним фондом «Діти Героїв» команда ініціативи втілила мрію 14-річної Злати Скосар, тато якої став на захист країни ще у 2019 році й продовжив відстоювати незалежність України з початком повномасштабного вторгнення. Проте в серпні 2023 року загинув дорогою на бойове завдання. 

Завдяки менторці проєкту «Здійсни мрію» Нелі Шовкопляс дівчина зустрілась з ведучими 1+1 Україна та 1+1 Марафон — Єгором Гордєєвим, Святославом Гринчуком, Наталією Островською, Євгеном Плінським, Олексієм Сухановим, та побувала в телевізійних студіях. 

«Щиро рада тому, що 1+1 media стали партнерами благодійного фонду "Діти Героїв". Злата та її мама Анна були першими підопічними фонду, з ким ми познайомилися. Сподіваюсь, ми їх підзарядили класними емоціями. У межах проєкту "Здійсни мрію" ми продовжимо залучати необхідні ресурси для здійснення дитячих бажань», — додає ведуча «Сніданок з 1+1» на 1+1 Україна, менторка проєкту Неля Шовкопляс.

Оскільки у 4 роки Златі поставили діагноз «Атрофія зорового нерва», дівчина додатково пройшла обстеження в Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» у Києві. 

«Наша мета — створити для підопічних безпечне середовище, в якому кожна дитина має можливість розкрити свій потенціал і знайти своє місце у світі. Дякуємо ініціативі 1+1 media, Нелі та кожному працівнику компанії, хто приєднався до екскурсії. Було неймовірно приємно бачити очі Злати та її мами, які світились від щастя. Саме це і є однією з наших цілей — відчувати радість в серцях родин та допомагати їм рухатись вперед впевнено та з усмішкою», — зазначила директорка БФ «Діти Героїв», керівниця відділу допомоги постраждалим сімʼям Ганна Хоменко. 

Більше про особисту історію дівчинки, її любов до малювання, написання книги  та здійснення мрії — дивіться в сюжеті, що доступний на YouTube-каналі проєкту «Сніданок з 1+1» за цим посиланням.

Нагадаємо, що в лютому команда проєкту «Здійсни мрію» спільно з благодійним фондом «Діти Героїв» уклали меморандум про співпрацю. Партнерство передбачає реалізацію нематеріальних мрій дітей, які втратили одного або двох батьків внаслідок російської війни проти України. Також команди розповідатимуть про дітей, які наближають українську перемогу, та готуватимуть низку тематичних роликів для міжнародної аудиторії, привертаючи увагу до подій в країні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зірка «Кварталу» Степан Казанін допомагає евакуйовувати дітей з небезпечних регіонів

Новини по темі