10 найкращих мультфільмів, які зігрівають серцяУ програмі «Сніданок з 1+1» фуд-блогер Едуард Насиров розкрив секрети приготування ароматного глінтвейну за класичним рецептом.

Глінтвейн став одним із найпопулярніших зимових напоїв і невід’ємним атрибутом зимових свят по всій Європі. Едуард Насиров розповів два найкращих рецепти пряного глінтвейну для дітей та дорослих.

ГЛІНТВЕЙН БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ: Інгредієнти

Яблучний сік – 300 мл.

Апельсин – 1 шт.

Груша – 1шт

Прянощі для глінтвейну (кориця, бадьян, гвоздика, кардамон)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт смачного десерту: булочки з корицею та вершковим кремом

Мед за смаком.

ГЛІНТВЕЙН БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ: Приготування

1. Яблучний сік налити в каструлю і поставити на вогонь. Вичавити сік апельсина та натерти його цедру.

2. Додати в каструлю з соком спеції за смаком.

Не потрібно доводити глінтвейн до кипіння. Потрібно нагріти напій максимум до 70 градусів, - каже Едуард Насиров.

3. Очистити грушу від шкірки, нарізати невеликим шматками і вкинути в каструлю

4. У кінці процідити напій та додати мед за смаком

Читайте також: Чорний шоколад із перцем чилі: Як готувати пікантний напій.

ГЛІНТВЕН АЛКОГОЛЬНИЙ: Інгредієнти

Сухе червоне вино – 300 мл.

Імбир – 1 ч.л.

Лимонний сік – 2 ст.л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров поділився особливим рецептом непальського лимонаду

Лимонна цедра – дрібка

Прянощі для глінтвейну (кориця, бадьян, гвоздика, кардамон)

Груша – 1шт

ГЛІНТВЕЙН АЛКОГОЛЬНИЙ: Приготування

1. Вино налити у каструлю і поставити на невеликий вогонь.

2. Нарізати очищену грушу та вкинути до вина.

3 .Додати сік лимона з цедрою та прянощі за смаком. Зачекати поки все нагріється.

Фрукти для глінтвейну можна обирати будь-які. Це можуть бути не тільки цитрусові, а й ягоди та інші, - каже фудблогер.

4. Готовий глінтвейн процідити і залишити настоятися 15-20 хв.

Нагадаємо, не так давно на сайті 1+1 розкрили секрет приготування ароматного індійського чаю.