Як обирати каву з собою: 3 прості поради

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дізнайтеся, на що варто звертати увагу при покупці кави з собою

Поділитися:

Кава з собою стала запорукою гарного дня для українців. Її купують мільйони людей перед та після роботи, в обідню перерву або під час прогулянки з друзями. На що варто звертати увагу при покупці кави протягом дня?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради дієтолога: Що їсти на сніданок восени

Ви маєте право на те, щоб побачити упаковку кави. На вивісках магазинів ніхто не пише, яку саме каву продає. В Україні існують спеціальні махінаційні схеми. Сюди завозять прострочену каву, швидко фасують і поширюють у різні магазини для продажу. Якщо на упаковці немає українського перекладу, то перед вами, швидше за все, перефасована несвіжа кава або просто підробка. Якщо випити таку каву, можна отримати шлункове отруєння.

Звертайте увагу на якість води. Чимало залежить саме від якості води. Перевірити її ви, як звичайний споживач, теж маєте право. На воді повинне бути маркування, коли вона була розлита. Пам’ятайте, що ви маєте право попросити у продавця документи на воду.

Не бійтеся запитувати у бариста про санітарні умови. Одним з найважливіших правил продажу якісної кави є саме дотримання санітарних норм. Якщо у вас є можливість, то не соромтеся заглянути за барну стійку. Там може бути багато цікавого.

Така цікавість та обережність варта вашого здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обирати магазинні солодощі: поради дієтолога

Новини по темі