"Я подорослішав і щасливий працювати у команді, яка може все", — Єгор Гордєєв святкує 5 років у "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв святкує 5 років у "Сніданку з 1+1"

Ведучий та продюсер відзначає 5 років у команді ранкового шоу "Сніданок з 1+1".

Поділитися:

Ведучий «Сніданку з 1+1» та продюсер «Твій день» Єгор Гордєєв сьогодні святкує 5 років у команді улюбленого ранкового шоу українців. Нагадуємо, що "Сніданок з 1+1" відтепер можна подивитись на ТЕТ о 7:00 у будні та о 8:00 на вихідних. 

"5 років я на "Сніданок з 1+1". Дякувати соціальним мережам можна хоча б за такі нагадування", — згадує телеведучий на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Гордєєв та Неля

Єгор Гордєєв працює у парі з Нелею Шовкопляс. Ведучий згадує, що було багато цікавого поза проєктом, але ще більше — в середині:

"... "Сніданок з 1+1" — найоб‘ємніший і найнепередбачуваніший проєкт на українському телебаченні. Як і саме життя. Тонко відчувати і передбачати, людей і дійсність, провокувати і бути доречним, не втрачати психіку і бути божевільним".

Гордєєв

Ведучий "Сніданку з 1+1" розкрив секрет успіху програми та подякував за довіру:

"... не втрачати цікавість і любов до життя. Фальш нас вбиває, все інше робить сильнішим. Інакше можливо ми б першими не зустріли з вами велику війну, не стали б точкою опори, не виходили б зараз тимчасово на каналі ТЕТ, ви б не пускали нас у найінтимніше і не тримали б з руку у радості і горі. Дякую за діалог і довіру. Я подорослішав і щасливий працювати у команді, яка може все".

Чому головний холостяк країни Єгор Гордєєв не поспішає під вінець, дивіться:

Новини по темі