Холостяк Єгор Гордєєв відверто розповів, чому не поспішає під вінець

Зірка ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв в ефірі "Світського життя" розповів про свою першу роботу та чому не поспішає під вінець

Поділитися:

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв в інтерв'ю для "Світсього життя" розказав, якою була його перша робота, і чому це був не подіум, зважаючи на модельні параметри зовнішності телеведучого:

Я був кур'єром, працював у газеті, назву якої навіть не буду казати, бо люструють. Із подіумом не склалось, і Слава Богу, хоча пропозиції були. У мене була конкретна пропозиція від скаутів, жив би у якомусь Мілані. Я був дуже юний, десь 19 років було. Для мене це був якийсь інший світ, і я тоді: окей, дякую, далі.

На питання, коли вже нарешті буде весілля, Єгор Гордєєв відповів з інтригою:

Хочеться, щоб після весілля не погуляли на розлученні. Я дуже інтровертна людина, тому мені дуже важливо, що б це була історія надовго.

Часу насолоджуватись парубоцьким життям у ведучуого "Сніданку з 1+1" також немає. Єгор зізнався, що вже пробував себе у бізнесі: відкривав з друзями "кафе у гаражі" і не виключає, що колись до цього знову прийде. Однак, ведучий зауважив, що для цього потрібно повністю попрощатися з телебаченням. 

Життя таке мінливе. Завтра весілля, післязавтра бар і до побачення, телебачення. Все може бути

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв показав свою холостяцьку квартиру

Гордєєв також поділився секретом свого бадьорого вигляду кожного ранку:

Контрастний душ. Я обожнюю просто контрастний душ. Ти виходиш із нього іншою людиною