Єгор Гордєєв розповів, як його мама переживає повномасштабну війну: «Я хотів відправити її за кордон, але вона була категорично проти»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв про відновлення квартири після влучання дрона-камікадзе в сусідній будинок

Єгор Гордєєв розповів про пережитий страх, як він змінився за цей рік, закоханість під час війни, і  як мама пережила загрозу наступу.

Поділитися:

Ведучий «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв першим вийшов у ефір зранку 24 лютого 2022 року, щоб повідомити глядачам про початок повномасштабного вторгнення. Відтоді Єгор не припиняв працювати та паралельно волонтерити. А у середині жовтня ведучий пережив атаку дронів-камікадзе по своєму будинку в Києві. В ексклюзивному інтерв'ю «ФАКТАМ» ведучий "1+1 Україна" розповів про пережитий страх, як він змінився за цей рік, закоханість під час війни, і  як мама пережила загрозу наступу.

Єгор Гордєєв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв з’явився в ефірі "Сніданку з 1+1" з новою ведучою

Гордєєв зізнається — вже не пам’ятає, яким був рік тому. Але каже, що його побут дуже змінився. Також змін зазнала фінансова складова життя:

«Умовно кажучи, більше вільного часу, але менше сил. І в результаті формула одна й та сама. Я почав більше їздити Україною. Кілька разів був у відрядженнях за кордон — там почуваєшся страшенно пригніченим. Змінилася пропорція, на що і як витрачаю гроші. Багато йде на допомогу ЗСУ та підтримку українців».

Єгор Гордєєв

Після осіннього влучання дрона-камікадзе поблизу його будинку, Єгор вже відновив квартиру. Будинок ведучого знаходився впритул до зруйнованого, тож і його будівля зазнала значних пошкоджень — виникла велика тріщина та у майже всіх квартирах повибивало шибки. Гордєєв майже одразу поставив нові вікна й полагодив дах на терасі. Зізнається — спочатку було лячно:

«Передавались, як вірус, всі ці емоції від сусідів. А далі — звичайна рутина тривог. Я навіть в ту ж ніч ліг спати у себе у квартирі. Ну, а що робити? Єдине, що було холодно, бо були розбиті вікна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скло поміняю, стелю я і так хотів міняти", — Єгор Гордєєв розповів, яких пошкоджень зазнав його будинок після влучання дрона поруч

Егор с мамой

Також Єгор поділився новинами про те, як цей рік повномасштабної війни пережила його мама Олена, адже вона постійно живе за містом і бачила на власні очі, як летять ворожі ракети:

«Я хотів відправити її за кордон, але вона була категорично проти. Мама — боєць. Коли були найскрутніші часи під Києвом у березні, у неї був чіткий розпорядок — ходила спочатку в ліс, потім разом с сусідами готувала їжу для тероборони та плела сітки. Ховалася разом із сусідами у нас в підвалі, який облаштувала дуже затишно. Брала обов’язково з собою кота з собакою».

Єгор Гордєєв

Не оминули тему особистого життя ведучого, яке так цікавить його прихильниць, адже Єгор досі залишається неодруженим. Часто йому навіть приписують роман з телепарою Нелею Шовкопляс. Гордєєв каже, що серйозних змін у його особистому житті не сталося:

«Мене теж так хитає, як і більшість. У мене дуже швидка у цьому сенсі психіка, я все швидко «перемелюю». Спалахнув і живу далі. Я розумію, що ті емоції — ситуативні. За останній рік я не закохався, але був такий «сильний спалах». Мені здалося що закохався. Це теж для мене була свого роду терапія».

Єгор Гордєєв

Новини по темі