"Скло поміняю, стелю я і так хотів міняти", — Єгор Гордєєв розповів, яких пошкоджень зазнав його будинок після влучання дрона поруч

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв розповів, яких пошкоджень зазнав його будинок після влучання дрона поруч і закликав допомагати ЗСУ

Єгор Гордєєв розповів деталі влучання дрона-камікадзе у сусідній будинок та закликав підтримувати ЗСУ.

Поділитися:

Ведучий “Сніданок з 1+1” та продюсер “Твій вечір” Єгор Гордєєв, будинок якого постраждав цього понеділка, 17 жовтня, від російського ранкового терору іранськими дронами, в центрі столиці, звернувся до українців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На фото — мій дім", — ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв показав наслідки влучання ворожого дрону по житловому будинку у Києві

Внаслідок влучання дрона-камікадзе в будівлю у Шевченківському районі загинуло 5 людей (станом на 12:00, 18.10). Пошуково-рятувальні роботи на місті тривають. Будинок ведучого знаходився впритул до зруйнованого, тож і його будівля зазнала значних пошкоджень. 

дім

Фотографіями з місця подій Єгор майже одразу поділився у своїх соцмережах, а також розповів деталі своїй колезі, Соломії Вітвіцькій у ТСН в Єдиному марафоні новин. За словами Єгора, в його будинку виникла велика тріщина та у майже всіх квартирах повибивало шибки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЩо треба мати вдома на випадок відсутності електроенергії: перелік

Наступного дня ведучий звернувся до своїх підписників у соцмережах, записавши відеозвернення на тлі постраждалого будинку:

“За моєю спиною досі тривають відновлювальні роботи. Жилянська буде ще кілька днів перекрита. Кажуть, що впораються за день-два, але там як обставини вже будуть. З приводу мого будинку, який стіна в стіну фактично з тим, у який влучили - там зараз намагаються зрозуміти, що буде після ударної хвилі. Там різні прогнози. Навіть думати про це не хочу. Це буде завтра. Скло поміняю, це буде завтра. Стелю я і так хотів міняти, це буде завтра”, - каже Єгор. 

Єгор Гордєєв

Також телеведучий подякував українцям за підтримку й емпатію та закликав не нехтувати сигналами повітряної тривоги та одразу спускатися в укриття: 

“Сьогодні я хочу сказати вам спасибі. Тому що ту кількість тепла, яку отримала вчора вся моя родина, які живі та здорові - і Платон, і Джум теж (кіт і пес Єгора). Знаєте, це просто важко переоцінити. Всі, хто писали мені - люди, з якими перетиналися нещодавно, давно, дотично, в іншому житті. Я вам страшенно вдячний! Мені хочеться, щоб це тепло збереглось з нами надовго. 

Але допомога мені ніяка не потрібна. Я точно не та людина, якій треба допомагати. Допомагайте ЗСУ, тим, хто реально потребує допомоги. Все те, що сталося - це життєве випробування. Це просто житло. Не більше. А ваша реакція, ваше тепло та енергія - це більше, ніж можна уявити. Спасибі вам. Все буде Україна. Тримайтеся і ходіть в укриття”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yegor Gordeev (@yegorgordeev)

Цього ранку Україна зазнала нових ударів. росіяни вдарили по Київщині, Дніпровщині, Житомирщині, Миколаївщині, Харківщині та інших регіонах. Як закликає Єгор, щоб швидше наблизити нашу перемогу треба підтримувати ЗСУ! Зробити це, можна долучившись до благодійного збору від вокального проєкту “Голос країни”, фонду “Повернись живим” та благодійної платформи dobro.ua “Твій голос на засоби аеророзвідки”. Мета зібрати 3 млн гривень на важливу закупку для бригади на передову квадрокоптера та 17 дронів. Кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням (і навіть у крипті) або відправивши SMS з будь-яких операторів на благодійний номер 88007. 

Новини по темі