Як правильно вибирати спортклуб і не переплатити за абонемент

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Фітнес-тренер розповів, на що обов’язково потрібно звертати увагу, вибираючи спортзал.

Поділитися:

Усе більшої популярності набуває активний відпочинок і діє багато мереж тренажерних залів, фітнес-клубів. У студії «Сніданок з 1+1» фітнес-тренер Павло Богарад розповів, на що потрібно звертати увагу, вибираючи спортклуб та який абонемент вигідніше купувати.

Експерт радить звертатися до професійних команд тренерів, які спеціалізуються на конкретному виді спорту. За словами Павла Богарада, якщо ви ніколи не ходили у зал або займалися спортом давно, краще, щоб перше тренування пройшло з тренером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 практики йоги для здорового тіла та розуму

Зазвичай такі вступні заняття-консультації уже включені до вартості абонементу.

Фінансово вигідніше вибирати мережеві спортклуби, оскільки у них більш якісний сервіс, є великий штат спеціалістів, тренерів, які легше знайдуть підхід індивідуально до кожного відвідувача, – зазначив фітнес-тренер.

Багато людей купують абонементи на рік, а потім не відвідують спортзал. Тому, якщо ви ніколи не відвідували спортклуб або займалися спортом дуже давно, краще не купувати абонемент одразу на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відновити форму після свят

Часто спортклуби пропонують різноманітні акції, які залежать від сезону. Наприклад, влітку абонементи купують менше, тому саме влітку спортзали  пропонують суттєві знижки на абонементи. Взимку ж навпаки – ціну збільшують, оскільки усі перед святами масово купують подарунки.

Варто займатися не тим видом спорту, який зараз у тренді, а тим, який подобається і найефективніше допомагає відновити сили, – наголосив експерт.

Нагадаємо, нещодавно лікар-дерматолог розповіла, як правильно доглядати за шкірою під час занять спортом.

Новини по темі