Дякуємо, а не святкуємо: “Сніданку з 1+1” виповнюється 27 років

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
27 років з вами: «Сніданок з 1+1» дякує за вірність
1plus1

27 років з вами: «Сніданок з 1+1» дякує за вірність.

Поділитися:

Дякуємо, а не святкуємо. Проєкту "Сніданку з 1+1", який щодня з 6:30 до 09:30 виходить на телеканалі “1+1 Україна", виповнюється 27 років. Для українського телебачення - це абсолютний рекорд серед ранкових програм! За цей час "Сніданок з 1+1" став важливою частиною життя багатьох українців. Ведучі разом з глядачами отримували новий досвід, проживали найбільш радісні та складні моменти, починали робочі дні після безсонних ночей. З цієї нагоди команда проєкту дякує глядачам за довіру, любов і підтримку. За те, що впродовж 27 років проводять свої ранки саме зі "Сніданком". Сьогодні був особливий ефір, в якому пригадали, як розпочинався проєкт. 

"Сніданок з 1+1" - це перша ранкова програма на українському телебаченні, де ведучі спілкувалися з глядачами з екранів телевізорів щиро та відверто. Це був зовсім новий формат для України, прорив, що став на той час ковтком свіжого повітря. Про це в ексклюзивному інтерв’ю Єгору Гордєєву розповів засновник телеканалу 1+1, режисер і телепродюсер Олександр Роднянський

“Ми хотіли бути іншими. Робити абсолютно нове телебачення. Це була певна еволюція. Нам хотілося знайти новий формат, і перш за все, він мав бути збудований на комунікації з глядачем. Тій справжній розмові, яка мала викликати довіру тих людей, які опинилися абсолютно в новому історичному просторі країні”, - пригадав Олександр Роднянський.

Першими ведучими проєкту у 1997 були Данило Яневський, Анна Безулик, Анатолій Ярема. Загалом у різні роки Сніданку українці починали свої ранки з Марічкою Падалко, Костянтином Грубичем, Олегом Панютою, Яніною Соколовою, Лідією Таран, Олексієм Нагрудним, Мариною Леончук, Анатолієм Анатолічем. У 2008 телепроєкт пішов з екранів на тимчасову перерву, а вже у 2009 році оновлений Сніданок повернувся із новою командою під керівництвом продюсерки Юлії Жмакіної, яка очолює ранкову команду донині. 

У 2010 році ведучим ранкової програми став Руслан Сенічкін. І саме у “Сніданку” він став рекордсменом українського телебачення. За 13 років безперервної роботи у прямому ефірі ранкового телепроєкту Руслан Сенічкін потрапив до Національного реєстру рекордів України. А в 2013 році до команди "Сніданок з 1+1" доєдналась Людмила Барбір. Вони разом з Русланом Сенічкіним встановили ще один рекорд - ведення ранкової програми однією парою ведучих 10 років поспіль! Це безпрецедентний випадок для українського ТБ, який також зафіксував Національний реєстр рекордів України. Наразі четвірку постійних ведучих “Сніданку з 1+1” доповнюють Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс. Регулярно в ефірах ранкового проєкту з’являються Валентина Хамайко, Ігор Циганик, Тімур Мірошниченко.

У прямому ефірі ведучі Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Валентина Хамайко розповіли, що у саундтреку Сніданку нарешті з’являться слова. Мелодію багато років тому написали Євген Хмара та Роман Гриньків.

"Сніданок з 1+1" дякує своїм глядачам, що вони протягом всього цього часу залишаються поруч і запрошує поділитися власними історіями, пов’язаними з ранковим проєктом. Для цього потрібно заповнити форму на сайті 1+1.

Щодня з 6:30 до 09:30 на телеканалі “1+1 Україна” глядачів "Сніданок з 1+1" очікують свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. 

Новини по темі