Дмитро Комаров про свої мандрівки: «Після Еквадору, джунглів, Південної Америки я кайфую кожну секунду вдома, бо у нас краще»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Дмитро Комаров розповів про останню експедицію в Еквадор та подорожі Україною
Instagram/komarovmir

Мандрівник Дмитро Комаров розповів про свою останню експедицію та про те, що цінує в Україні.

Поділитися:

Мандрівник, ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» та «Мандруй Україною» Дмитро Комаров сьогодні став гостем «Сніданку з 1+1». Він розповів про останню експедицію в Еквадор, про новий сезон «Мандруй Україною», а також зізнався, що вже зовсім скоро знову вирушає у мандрівку.

Комаров

Дмитро Комаров лише нещодавно повернувся зі своєї останньої експедиції до Еквадору. На запитання ведучих, як він почувається вдома, Комаров відповів:

«Яке це щастя. Як же тут гарно, у нас все-таки найкраща країна на планеті. Тому що після Еквадору, джунглів, Південної Америки я кайфую кожну секунду вдома, бо у нас краще».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Світ навиворіт. Еквадор»: Дмитро Комаров спробує на смак смертоносну отруту кураре

Комаров згадує – відкрив для себе незаслужено недооцінену країну Еквадор. Найцікавіше там – племена. Серед них є такі, що досі не контактують з цивілізацією. Вони не виходять з лісу і кожну людину, яка ступає на їх територію, вбивають списами. Дмитро говорить:

«Виявляється, ще можна стати першовідкривачем, в Еквадорі можна відкрити плем’я. Але не виключено, що ціною власного життя».

З іншого боку, в Еквадорі існують і контактні з цивілізацією племена, в гостях у яких ведучий і побував. Цікавий той факт, що абсолютно всі люди в цих племенах щеплені від коронавірусу: держава спеціально відправляла до них бригади медиків з вакцинами. І Комарова б не пустили в плем’я, якби він не пред’явив свій сертифікат вакцинації від COVID-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як згенерувати цифровий сертифікат тим, хто перехворів на COVID-19 та чому отримати його можуть не всі (пояснює заступниця міністра охорони здоров'я)

Дивіться новий випуск «Світ навиворіт» про Еквадор вже цієї суботи о 18:30. Дмитро розповідає, що глядачі побачать унікальні кадри полювання та риболовлі:

«Такого агресивного полювання я не бачив ніде. Ми його знімали унікально: у нас було 18 екшн-камер, які ми кріпили на голови, груди, спини місцевих мисливців. Тобто, операторами були індійці, адже по-іншому зняти полювання не виходило: догнати їх практично неможливо. Також ви побачите цікаві кадри риболовлі за допомогою отрути».

Також дивіться 2-й сезон проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» на 1+1. Новий випуск глядачі зможуть побачити вже у неділю о 17:30. Що цікавого Дмитро розповідає про мандрівки рідною країною – дивіться у відео:

Наостанок ведучі запитали Дмитра Комарова, яку наступну країну він планує відвідати. Дмитро інтригує:

«Одному Богу відомо. Я від’їжджаю через 2 тижні, але не знаю ще куди».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екстремальна риболовля та закулісся національного виноробства – у новому випуску «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»

Дивіться «Телесніданок» про другий сезон шоу «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»:

Новини по темі