Єгор Гордєєв обрав господарів для цуценяти свого лабрадора

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучий Сніданку з 1+1 подарував песика сім'ї, яка найбільше цього потребувала.

Поділитися:

2-місячне цуценя лабрадора на прізвисько Синька, а за паспортом – Сабіна, знайшла нових господарів. Єгор Гордєєв, який шукав домівку для малечі свого чотирилапого улюбленця Джума, особисто відвіз її до нової сім’ї, з якою маленька красуня потоваришувала з перших хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабкін, Вітвіцька і Гордєєв розповіли про своїх домашніх улюбленців (фото)

Два тижні тому ведучий Сніданку з 1+1 оголосив в ефірі, що подарує коштовного цуценя чистокровного лабрадора тому, кому воно буде найбільше потрібно. За цей час Єгору надійшло понад три сотні чуттєвих та відвертих історій від глядачів з усіх куточків України та світу, які переконували, чому песик потрібен саме їм. Для Єгора було важливим не тільки почути сильну мотивацію, але і переконатися у відповідальному ставленні майбутніх господарів до тварини, аби  Синьці було комфортно у новій родині. Він склав цілий перелік критеріїв, а із двадцяткою головних претендентів зв’язувався особисто, детально вивчаючи усі нюанси. Зрештою, порадившись із батьками, ветеринарами, кінологами, Єгор вирішив подарувати Сабіну сім’ї Олени Пасько з Києва. Жінка просила цуценя для свого сина – 13-річного Гліба. З дитинства у нього затримка психічного розвитку. Хлопець навчається у 6 класі. В нього труднощі з комунікацією: Гліб майже ні з ким не спілкується в ліцеї та у дворі. А найбільша його мрія – сестричка і собака.

 

A post shared by Yegor Gordeev (@yegorgordeev) on

«З сестричкою поки що не виходить, а собаку ви б могли йому подарувати», - писала у зверненні мама та зазначала, що Гліб невпевнений в собі, неговіркий  і дуже сором’язливий хлопчик. Втім у першу мить зустрічі із новим чотирилапим другом хлопчик вже став поводитися активніше.

Тепер маленька Сабіна житиме у затишній просторій квартирі неподалік від лісу, а допомагати піклуватися про неї буде дядько хлопчика, який є ветеринаром за фахом та мешкає по сусідству.

Сім’я вже вирішила продовжити добру ініціативу Єгора, і коли Синька сама стане мамою, цуценят теж подарують тим, хто потребуватиме допомоги. А Єгор пообіцяв зі своєю мамою навідуватися в гості до доньки свого чотирилапого улюбленця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв вразив гостинністю іноземних прихильників футболу

Новини по темі