Ексклюзивно для «Сніданку з 1+1»: чемпіонка світу зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх розповіла, як здобувала золото, та про плани на світовий рекорд

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ярослава Магучіх розповіла, як здобувала золото, та про плани на світовий рекорд в ефірі Сніданку з 1+1 (відео)
Фото: instagram.com/rosya_dp

Сьогодні у «Сніданку з 1+1» ведучі Егор Гордєєв та Неля Шовкопляс мали ексклюзивне пряме включення із легкоатлеткою із Дніпра - Ярославою Магучіх.

Поділитися:

Щодня з 7:00 до 09:30 на телеканалі “1+1 Україна” глядачів головного ранкового шоу країни «Сніданок з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рукостискання, як політичний інструмент: FootballHub поспілкувалися з Ольгою Харлан після повернення з Чемпіонату світу з фехтування

Сьогодні у «Сніданку з 1+1» ведучі Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс мали ексклюзивне пряме включення із легкоатлеткою із Дніпра - Ярославою Магучіх, яка 27 серпня у фіналі змагань підкорила позначку в 2,01 метри. Ярослава здобула перше українське золото на Чемпіонаті з легкої атлетики за останні 10 років і перше золото у жіночих стрибках на висоту за 24 роки.

«Дуже хотілось золото. Це мій третій чемпіонат, і я думала, що третя спроба має бути вдалою. Я їхала на цей чемпіонат за золотою медаллю», - сказала Ярослава Магучіх.

Спортсменка розповіла, що було складніше: етап підготовки чи змагання, а також про свої перші емоції після перемоги.

«На етапі підготовки втомлюєшся фізично, а на змаганнях ти фізично вже готовий, але морально ти повинен себе налаштувати на стрибки, - говорить Ярослава. – Після стрибка була щаслива, але сконцентрована, тому що думала, що ми ще будемо стрибати. І коли побачила, що остання спроба була у Ніколи Оліслагерс, і вона не взяла, то зрозуміла, що у мене нарешті є золото. Я дуже пишалась, тому що це золото не тільки для мене, а для всієї України».

Українська чемпіонка поділилась, що не збирається зупинятись на досягнутому та планує нові рекорди та перемоги:

«Я поставила собі планку стрибнути 2,07 метри, але не вийшло цього разу. Нічого, ми працюємо. Ціль на всю мою спортивну кар’єру - це світовий рекорд. Зараз це 2,09, щоб його побити, треба стрибнути 2,10. Я сподіваюсь у Парижі буде вдала друга спроба».

Ярослава Магучіх наразі готується до Олімпійських ігор у Парижі. Глядачам Сніданку з 1+1 вона дала пораду, як впоратись із емоційним навантаженням під час складних періодів:

«Я раджу відволікатись, читати книжки, слухати музику. Спілкуватись із друзями та рідними. На Чемпіонат світу за мене приїхала вболівати моя мама із сестрою та маленькою донькою, я була дуже щаслива. Після мого сезону у мене в планах – повернутись до рідного міста. Там перезавантажуюсь і знову в бій».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійський чемпіон Олег Верняєв презентував благодійний проєкт «Оберіг України» в ефірі «Сніданок. Вихідний»

Ранок зі “Сніданком з 1+1” – це свіжі актуальні новин та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі