Кого вітають з 8 березня ведучі Сніданку з 1+1?

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Кого вітають з 8 березня ведучі Сніданку з 1+1
1plus1.ua

Зірки 1+1 розповіли про те, як вітатимуть жінок з 8 березня.

Поділитися:

Як часто ви даруєте жінкам квіти і чи чекаєте для цього особливого приводу?

Всі ведучі Сніданку зійшлися на думці, що жінкам потрібно дарувати квіти без приводу. 

Євген Клопотенко додав, що для нього квіти - це символ уваги, яку приділяєш коханій людині.

А на думку Єгора Гордєєва 

Квіти – комплімент, а для компліменту не потрібен привід.

Кого привітаєте з цим святом? Подаруєте квіти чи подарунок?

«На це свято дарую жінкам квіти, але лише тоді, коли в мене є жінки. Якщо у мене період, коли я ні з ким не зустрічаюсь, дарую квіти лише мамі, сестрі, і, можливо, своїм подружкам. Також вітаю дівчат, з якими я працюю, адже це дуже важливо», – розповів Євген Клопотенко. 

Окрім квітів кулінарний експерт дарує й подарунки. Але обирає їх не сам – жінки кажуть Євгену, який подарунок хотіли б отримати. 

«Так набагато краще, адже вони чекають на крутий подарунок. І я його подарую. А якщо мені не сказати, я можу подарувати щось настільки креативне, що воно буде просто не потрібне людині. Я занадто креативний»

Єгор Гордєєв привітає з 8 березня найріднішу людину: «Враховуючи ставлення до 8 березня останні рік-два, у тому числі серед жінок, квітами і подарунком привітаю тільки маму. Це стара і приємна традиція. А далі, як піде». 

Ведучий Сніданок. Вихідний Олександр Попов пригадав, як вітав маму з 8 березня у дитинстві:

Ми з мамою живемо в різних містах, і навряд чи буде можливість поїхати до неї на 8 березня. Я пам’ятаю, коли жив ще у рідному місті, дарував їй різні листівки, вироби, які ми робили в школі. Зараз, коли є можливість, дарую зазвичай квіти.

Власну стратегію вибору подарунку має Руслан Сенічкін: «Впродовж стосунків дізнаюся найбільші вподобання. А потім з подарунком вгадати легко». 

Притримуєтесь квіткового етикету чи обираєте квіти на власний смак?

Єгор Гордєєв зізнався, що не дуже на цьому розуміється, але вірить: якщо вкласти час і душу у вибір, букет обов’язково принесе радість. 

«Це ж комплімент, навіть недолугий букет буде приємним». 

Євген Клопотенко також не знає про квітковий етикет. І дарує лише ті квіти, які викликають у нього якусь емоцію. 

Дуже рідко дарую троянди. Намагаюсь дарувати або польові, або якісь небанальні квіти з дивним ароматом та не менш дивним виглядом. Тому для мене квіти – це щось незвичайне, що показує моє ставлення до дівчини.

Руслан Сенічкін знову проявив кмітливість, букет телеведучий підбирає ретельно: «Дізнаюся заздалегідь, який аромат квітів до вподоби, а потім дарую саме ці квіти»

«Жовті тюльпани – вісники розлуки»: чи вірите ви у такі «квіткові» прикмети?

Всі ведучі вважають, що такі квіткові прикмети – нісенітниця.

«Я навіть не вважаю, що подарувати дві квітки – це погано», – каже Євген Клопотенко. 

«Коли я був дитиною, то дарував по дві квітки, але потім мені пояснили, що це погано. Не вірю у прикмети в цілому. Тому, якщо продаются красиві жовті тюльпани, то чому їх не подарувати?»

Олександр Попов хоч і не дарує парну кількість квітів, все ж не вірить у те, що колір може якимось чином зіпсувати стосунки. 

«Я обираю квіти, які подобаються, коли приходжу у квітковий магазин. Троянди, тюльпани, хризантеми. Головне, щоб букет був красивий. А який колір – без різниці».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що дивитися 8 березня: Веселі жарти Жіночого кварталу та мюзикл 1+1 удома

Новини по темі