Що дивитися 8 березня: Веселі жарти Жіночого кварталу та мюзикл 1+1 удома

Що дивитися на 8 березня на 1+1

Проведіть жіноче свято разом з 1+1!

Поділитися:

На честь жіночого свята 1+1 приготував чимало романтичних сюрпризів. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

ОДРУЖЕННЯ НАОСЛІП, о 6:00

У новому сезоні Одруження наосліп експерти не лише коментують дії учасників та проводять психологічні консультації, але і виконують роль ведучих проекту. Долі людей влаштовують досвідчені психологи Єгор Тополов та Олена Любченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 1+1 стартував кастинг нового сезону Одруження наосліп

ЖІНОЧИЙ КВАРТАЛ, о 9:00

Це шоу сповнене яскравими танцювальними і вокальними номерами, гумористичними сценками та дотепними жартами, які допоможуть жінкам із легкістю подивитися на актуальні події у житті. На сцені Жіночого Кварталу жартуватимуть про кохання, заміжжя, побутові та сімейні теми, а також про зірок шоу-бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Драйвово: Олена Кравець показала, як танцює її донька

ЛІГА СМІХУ, о 20:35 

Ліга сміху – найбільший гумористичний проект в Україні, у якому команди змагаються за кубок переможця. Жарти, акторські здібності і вміння колективів імпровізувати оцінює неупереджене зіркове журі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап підтвердив свій роман із Настею Каменських

ІГРИ ПРИКОЛІВ, о 22:40

Студія Квартал 95 та Drive Production продовжують роботу над новим гумористично-розважальним україномовним шоу Ігри приколів, в якому 11 акторів, зірок Ліги сміху, грають веселі скетчі на побутові, культурні, соціальні, політичні теми, зрозумілі та близькі мільйонам українців. У кожному випуску Ігор приколів телеглядачі побачать 6 скетчів, за допомогою яких творці проекту пропонують подивитися на часом непросту реальність, як на своєрідні ігри приколів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленька донька Юрія Ткача заспівала для тата (відео)

1+1 УДОМА: 8 БЕРЕЗНЯ, о 23:40

1+1 удома: 8 березня - продовження історії героїв мюзиклу 1+1 удома, яку глядачі змогли побачити на Новий рік. Цього разу герої фільму Міша і Соня знову лишаються вдома без батьків, але цього разу з нянькою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 головних кінопрем’єр березня, які ви не повинні пропустити