Кому ідеально підійде професія касира — дослідили у "Сніданку 1+1" спільно з Дія.Освіта

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Кому підійде професія касира — дослідження у "Сніданку 1+1" спільно з Дія.Освіта

У "Сніданку 1+1" спільно з Дія.Освіта дізналися, кому ідеально підійде професія касира.

Поділитися:

В етері "Сніданку 1+1", який з 06 листопада виходитиме з 6:30 до 9:30 в ефірі 1+1 Україна та на YouTube, продовження рубрики «Знайомство з професією», у якій ведучі розповідають про актуальні професії на ринку праці. Кожної п’ятниці журналісти Христя Биковець та Андрій Люховець тестують професії на собі та відверто діляться з глядачами, чи складно їм було опанувати їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто володіє інформацією, той краще розуміє світ: оновлений “Сніданок з 1+1” виходитиме у новий час

Кому ідеально підійде професія касира

У другому випуску Андрій Люховець пройшов профорієнтаційний тест на платформі Дія.Освіта: за його результатами журналіст тестуватиме професію касира. Після перегляду освітнього серіалу на платформі Андрій на один день змінить свою професію та дізнається про всі переваги та недоліки професії, а також, якою є заробітня плата касира в Україні.

Дія.Освіта — це понад 150 освітніх продуктів едьютейнмент-формату про найзатребуваніші професії на ринку праці, симулятори з реальними задачами, подкасти, вебінари, гайди. Тематика освітніх серіалів широка — від ландшафтного дизайну до баристи, від графічного дизайнера до пекаря, від проєктного менеджера до пакувальника. Також на платформі залишаються доступними освітні серіали із цифрової грамотності чи кібербезпеки. Абсолютно всі вони є безоплатними та доступними всім охочим.

Ранок зі “Сніданком з 1+1” – це свіжі актуальні новин та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 6:30 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі