Красуня Барбір опановує бойові мистецтва (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Красуня Барбір опановує бойові мистецтва (відео)
1plus1.ua

Ведуча Сніданок з 1+1 показала, як займається спортом

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм ведуча Сніданок з 1+1 Людмила Барбір показала, чим полюбляє займатися у вільний час. Її хобі - бойові мистецтва. Це тримає у тонусі, надає сили та енергію, а також дарує вміння постояти за себе у небезпечній ситуації. Людмила показала відео одного із занять своїм шанувальникам. 

Попри те, що чоловік ведучої Ігор - тренер з бойових мистецтв, жінка продовжує займатися, аби вміти постояти за себе. Подружжя привчає маленького сина Тарасика любити спорт. Раніше Людмила зізналася Каті Осадчі, що їй подобається відчуття - вміти захистити саму себе. 

Мій чоловік знає, що я самостійно можу влаштувати розбірку. Оскільки я займаюся бойовими мистецтвами, мене захищати не потрібно. Я сама можу кому треба дати відсіч.

Телеведуча також зазначила, що займається не лише для того, щоб тримати себе у формі. Колись із нею трапилась прикра історія, котра стала поштовхом до початку бойових занять.

Пізно ввечері я пішла в магазин. На мене напали і пограбували. Після цього мені захотілося навчитися себе захищати. 

Людмила зазначає, що заняття - це одне, а ось реальна небезпечна ситуація - зовсім інше. Зіркова ведуча зізнається, що не знає, як буде діяти під час справжнього нападу, але сподівається, що тіло буде працювати на її користь після наполегливих тренувань. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уроки самооборони: Як захиститися від настирливих чоловіків

Новини по темі