Марічка Падалко вперше разом із сином завітала до студії "Сніданку з 1+1" та пригадала початок повномасштабної війни

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Марічка Падалко разом із сином пригадала початок повномасштабної війни

Ведуча 1+1 Марічка Падалко розповіла про чоловіка на фронті та перший ефір 24 лютого.

Поділитися:

Марічка Падалко вже 20 років в ефірі 1+1 розповідає новини українцям. У перший день повномасштабного вторгнення вона також не розгубилася та вийшла інформувати населення про ситуацію в країні. Сьогодні ведуча вперше разом із сином Михайлом завітала до студії "Сніданку з 1+1" та пригадала початок повномасштабної війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 років на ТБ: Марічка Падалко розповіла, як змінилось телебачення і роль ведучого за цей час

Попри впевненість в кадрі, Марічка дуже переживала за свою родину. Її чоловік, Єгор Соболєв, вивіз дітей до рідних на Захід України, а сам пішов до тероборони і сьогодні продовжує захищати країну. Щоб продовжувати роботу на інформаційному фронті, ведуча тижнями не бачила трьох дітей — сина Михайла та доньок Марію і Катерину.

"Я намагалася кожні 10-12 днів провідувати дітей. На Михайлів день народження приїздила. Це був непростий день, оскільки тоді наш батько заходив в Ірпінь. Ми тоді, напевно, до кінця не усвідомлювали той рівень небезпеки. Пізніше він нам розповів про важкі два тижні з 14 по 30 березня. Ми досі, звісно, переживаємо, але ми вже звикли, що батько там, а ми тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перша в моєму житті", – ведуча 1+1 Марічка Падалко опублікувала зворушливі родинні фото

Марічка Падалко з сином Михайлом

Пригадала Марічка Падалко і ефір 24 лютого. Незважаючи на хвилювання, вона зібралася та продовжила свою роботу.

"Це було складно. Добре, що поруч Єгор Гордєєв, тому що перші дві години ми були сам на сам з нашим глядачем, тому що на той момент ще не було жодних офіційних заяв від влади. Перша людина, яка вийшла взагалі в якийсь медіапростір, це був мер Борисполя, який записав відеозвернення через фейсбук взагалі сказати, що щось відбувається. Тому, нашими редакторами в той день і джерелом інформації були наші глядачі, які просто під постами в інстаграм писали, що в них відбувається, яке місто вже атакують, де вони бачать російські танки. Це був такий дуже важкий та незабутній ефір. Але я дуже пишаюся, що ми його тоді провели, тому що сам факт, що ми тоді були в ефірі, говорили з людьми, був дуже цінним. Люди досі підходять і цей ефір згадують", — поділилася спогадами телеведуча.

Також Марічка розповіла, як відреагувала, коли чоловік пішов в тероборону, а потім відправився на фронт. 

"Ми до цього були готові, тому що він підписав контракт ще влітку 2021 року. Він тоді ще був людиною, яка в нашій родині переконувала, що війна станеться, хотів бути готовим і навіть вже тоді відвідав двотижневі військові збори".

Син ведучої поділився, що для підтримки зв'язку їхній тато створив сімейний чат, до якого він долучається за можливості. Там рідні діляться своїми новинами та емоціями. 

Новини по темі