"Перша в моєму житті", – ведуча 1+1 Марічка Падалко опублікувала зворушливі родинні фото

Зворушливі кадри: Марічка Падалко поділилася милими родинними фото
Instagram/marichkapadalko

Ведуча ТСН Марічка Падалко поділилася милими світлинами свого родинного затишку.

Поділитися:

Ведуча ТСН та "Єдиних новин" Марічка Падалко поділилася зворушливими світлинами зі своєю домашньою улюбленицею, кішкою Ґішею. Миле фото Падалко підписала словами:

"Рівно рік тому в нас з’явилася вдома кішка – перша в моєму житті і в житті дітей велика домашня тварина. Як ніколи вчасно. Єдиний живий зв’язок для дітей зі своєю київською квартирою за чотири місяці евакуації".

Дивіться, якою маленькою була Ґіша, коли тільки-но потрапила до родини Марічки Падалко і Єгора Соболєва:

Марічка Падалко підкреслює унікальну роль домашніх тварин в житті родини, особливо під час стресових ситуацій:

"Ніколи раніше не усвідомлювала роль домашніх тварин, до війни не помічала, наскільки вони важливі в житті людей, і пишаюся всіма зворушливими історіями їхнього порятунку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор та учасник "Танців з зірками" Олексій Суровцев розповів у "Сніданку з 1+1" як рятує тварин, покинутих під час війни

Згадала ведуча і про історію втечі і пошуку Ґіші під час евакуації з Києва у перші дні повномасштабної війни:

"Втеча Ґіші і повернення під час евакуації були одними з найемоційніших моментів в нашій родині 💙💛 Любимо це тепле створіння всім серцем".

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко в інтерв'ю "ЖВЛ" розповідала про свій перший нервовий зрив після початку війни. Це сталося 26 лютого, коли і в неї, і в її чоловіка був день народження. Ведуча була в дорозі до дітей, які на той час вже перебували на заході України, і під час зупинки в готелі на ніч втікла їхня кішка. Падалко розказувала про це:

"У мене стався нервовий зрив, я була майже непритомна, мені довелося викликати швидку. Це була 3-тя доба, коли я не спала, не їла, довго їхала, це була остання крапля".

Марічка розуміла, наскільки важливою є Ґіша для її дітей як символ їхнього дому, тому залишалася в готелі майже 2 доби, поки кішка таки не знайшлася. Детальніше про це, а також про те, як Марічка Падалко з чоловіком готувалися до війни та заздалегідь вивезли дітей, дивіться в сюжеті "ЖВЛ":

Новини по темі