"Мій чудовий будинок та мій сад, який я по одній рослинці викохувала, зараз у гарячій точці": експертка програми "Сніданок. Вихідний" Антоніна Лесик виїхала зі свого дому

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Експертка програми Сніданок. Вихідний  Антоніна Лесик змушена була виїхати зі свого дому

На зв'язок вийшла садова фея Антоніна Лесик.

Поділитися:

Садова експертка програми "Сніданок. Вихідний" Антоніна Лесик змушена була виїхати зі свого дому у більш безпечне місце. Про це вона розказала в ефірі "Сніданок. Онлайн":

"Мені довелося поїхати, тому що там, де мій чудовий будинок та мій сад, де я по одній рослинці викохувала, гаряча точка. Це Бучанський район  і там іде зачистка Ірпеня. Зі слів сусідів,  які лишились, сказали, що в нашому будинку живе більше 50-ти чоловік російських солдат, що там вже багато чого знищено: забори, якісь конструкції, стоїть військова техніка, позаїжджали танки. Зняті двері, розбомблено вікна, щось вже повиносили. Це те, що я чула з чуток від людей, які там щось бачать. Вони бояться виходити з дому. Зараз наше село повністю підконтрольне російській армії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як забезпечити полив рослин на час відсутності вдома під час війни (поради Антоніни Лесик)

Антоніна Лесик розповіла, як вона швидко збиралась евакуюватися та як важко думати про те, що лишилось вдома:

"Я збиралася дуже швидко. У перші дні війни бомбили Гостомель. Це недалеко від мого будинку, у нас тряслися шибки, було дуже це чутно, було видно спалахи, тому я збиралася, мабуть у мене було півтори години на збір. Ми вивозили батьків також, тому я взяла тільки найнеобхідніше. Тому зараз звичайно я постійно згадую, що я залишила. Я виїхала з двома сумками з дітьми. Переживаю за рослини, багато рослин у мене стоять у горщиках, які я мала виносити весною на вулицю. Звичайно, ніхто там їх не поливає. Я дивлюсь на фото свого будинку, тримаю ту картинку, як усе було і намагаюся не думати, що там щось змінилося".

Дивіться розповідь Антоніни Лесик та її цінні поради:

Новини по темі