Напад на українських спортсменів в Німеччині: батько другого постраждалого ексклюзивно в “Сніданку з 1+1” розповів, що трапилось насправді

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

17-річний Володимир Єрмаков помер через напад у Німеччині. В ситуації розібралися в проєкті "Сніданок з 1+1".

Поділитися:

У суботу, 10 лютого, за 40 кілометрів від Дюсельдорфа стався напад на українських спортсменів. 17-річний Володимир Єрмаков помер через несумісні травми з життям, а 18-річного Артема Козаченка прооперували, він знаходиться в лікарні у тяжкому стані. Спортсмен прийшов до тями і розповів батькові, що насправді трапилось того вечора. Батько Артема, Володимир Козаченко, ексклюзивно в Сніданку з 1+1 розповів подробиці трагедії.

За словами батька, Володимир, Артем та його дівчина поверталися до Дюссельдорфу після прогулянки торговим центром. В автобусі за ними сіла група з 8 хлопців західноазійської зовнішності, яка одразу почала провокувати - штовхнули Артема, штовхнули ногою Володимира. Троє друзів намагалися ігнорувати провокації, але агресивні підлітки все одно знайшли, за що зачепитися.

"Коли прийшов час виходити на потрібній зупинці, вони запитали: «Ви українці?». Діти відповіли: «Так» і почали виходити. Тоді вони вийшли за ними і почали зупиняти, кричати. Підбігли та вдарили дівчину Артема, вдарили Артема по обличчю. Почалась штовханина, хлопці почали бити", - розповів Володимир Козаченко.

Володимир Козаченко

Бійку намагалися зупинити незнайомці. Люди викликали швидку допомогу та поліцію. Нападники почали тікати.

Артем Козаченко отримав 6 ножових поранень, переніс операцію. Коли прийшов до тями, то зміг розказати, що насправді сталося того вечора. Зараз Артем в лікарні у важкому стані. Дівчина хлопця сильно не постраждала.

Як розповів Володимир Козаченко, слідство триває. Наразі затримано одного хлопця.

Дивіться «Сніданок з 1+1» щодня по будням з 6:30 до 09:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі